| blondina_6545 a întrebat:

M'am indragostit de un baiat dar la acel baiat ii place de unde dintre cele mai bune prietene ale mele. Ce sa fac? Fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

Risti si castigi.pe el.si pierzi prietena.Sau ii lasi, ai rabdare si se vor desparti de la sine.Nu e bine sa te bagi intr-o relatie,mi s-a intamplat mie si stiu cum e,cand se baga motanul la coada "matzei".Mai stai putin si daca se despart,baiatul va cauta sprijin la fel si prietena si ii vei avea pe amundoi, doar sa nu te arati prea repede in ceea ce vrei de la el, pentru ca daca isi da seama prietena se duce tot.cu ea.dar poate cu el nu.Salut si vezi ce faci!

4 răspunsuri:
| DeCe a răspuns:

Sincer, imi pare rau sa iti zic dar nu prea ai ce sa faci. Daca o place pe prietena ta, asa va ramane. Poate in timp, se va schimba totul, dar pentru asta trebuie sa astepti. In schimb, ai putea sa incerci sa te bagi mai mult cu el in seama, sa vb mai mult.

| αηdяαdα a răspuns:

Prietena tha il place? Daca nu il plk, pri tha ii poate spune acelui baiat ca nu il place si ca uh il plaki si poate ar vrea sa fie cu tine si sa accepte astastraight face
Sper sa te ajute... Daca te ajuta plss fundita; x

| blondina_6545 explică:

14 ani am

| ana_3870 a răspuns:

In primul rand cati ani ai?smug