anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat de care nu sunt sigura ca imi impartaseste sentimentele. Asa ca vreau sa nu ma mai gandesc la el in acest fel ( deoarece de uitat nu pot sa il uit fiindca ne intalnim sa ma ajute la o materie pentru scoala). Am incercat sa ma tin ocupata cu tot felul de lucruri dar mereu imi vine in minte si pur si simplu nu stiu ce sa fac, sa nu imi mai pese de el decat ca de un prieten. Ceva ajutor?

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incearca sa stai de vorba cu el. Lipsa de comunicare nu duce la nimic bun iar de taiat capul nu ti-l taie. Succes!

| ShadowGhost a răspuns:

Heii. Nesiguranta ta poate sa fie explicata printr-un singur cuvant :neincredere. Daca ai mai avut relatii unde ai pus suflet, si te-ai consumat efectiv degeaba, asta nu inseamna ca nu ar putea sa mearga si alte relatii. Sa stii ca iubirea e un sentiment puternic, si schimba multe. Avand in vedere ca tipul a inceput deja sa iti cucereasca gandurile, acest lucru nu ar fi atat de grav. Ar fi grav daca ar fi in stare sa iti cucereasca inima si sa ti-o calce in picioare dupa. Ar trebui sa te gandesti la o posibila relatie..aici nu ai de ce sa vorbesti cu el. Trebuie sa vorbesti mai intai cu tine si sa vezi ce iti doresti. Daca chiar tii la el, si l-ai vedea ca pe un iubit, de ce nu? Daca totusi vrei sa ramaneti doar prieteni, incearca sa iti cauti pe altcineva. Insa momentul in care acest tip isi va face pe altcineva, va fi destul de dureros pentru tine avand in vedere ca ai sentimente pentru el. Ce pot sa iti spun..ar trebui doar sa ai un moment tu cu tine si sa pui cartiile pe masa. Atentie insa la ce alegi. Pup si mult noroc.