| GirlWonder a întrebat:

M-am indragostit de un baiat din clasa love struck, dar el are o prietena crying. Pe ea nu o cunosc personal. Nu vreau raspunsuri de genul "uita-l" caci nu pot face asta. Exact de ziua mea am aflat ca are o prietena crying. Astept solutii, dar nu penibile :d. Dau fundite happy.

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Buna!
Crede-ma, am trecut prin situatia asta si stiu ca e foarte nasol.
Daca el are prietena, nu prea poti face prea multe. Incearca sa te apropii mai mult de el, sa vada ca se poate baza mereu pe tine, sa capete incredere in tine. Stai mai mult pe langa el, vorbeste cu el, ajuta-l in orice problema are, fii acolo pentru el.
O sa te vada ca pe o persoana demna de incredere, ca pe o prietena foarte buna si de ce nu, mai tarziu, ca pe o iubita?
Orice e posibil.
Daca vrei mai multe sfaturi, contacteaza-mahappy!
Sper ca te-am ajutat.
xoxo

6 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Lasa-i sa isi vada de viata lor. Daca tii mortis sa fii aproape de el, incearca sa pari prietena lui de suflet, care il intelege cand se cearta cu iubita sau chestii din astea, dar ai grija cum tragi sforile, ca sa nu perceapa gresit, cum ca ai vrea sa ii desparti happy. Succes!

| friday a răspuns:

Daca lui ii place de prietena lui si tine la ea, iar pe tine nu te-a observat (esti cu el in clasa, deci te vede zilnic, si totusi nu te baga in seama), atunci nu ai nicio sansa.

| VisinaDinVisinata a răspuns:

Incearca sa ii arati ca esti mai buna, mai frumoasa decat prietena lui, pentru asta trebuie sa o cunosti mai intai, desigur.

Bafta!

| alissya a răspuns:

Daca nu vrei sa il uiti atunci nu il uita big grin Daca are prietena in primul rand inainte sa faci ceva, incearca sa aflii care e relatia lui cu ea, cat de serioasa de cat timp... afla cum sa inteleg, daca se iubesc, etc, toate detaliile astea care sunt necesare pentru tine ca sa vezi daca are rost sau nu.
Iar daca tu consideri ca vrei sa te bagi intre ei, nu zic ca nu, la urma urmei e decizia ta, insa ai grija sa nu iasa scandal sau sa afle ea ce vrei sa faci ca no sa fie bine la urma. Si asa nu te sfatuiesc sa te bagi in relatia lor, la urma urmei daca ti se intoarce si patesti la fel? nici tie nu ti-ar place logic, dar daca aflii ca nu se inteleg si bla bla lasa-l pe el sa faca primul pas la tine, tu doar dai de inteles caci daca el stie si vrea crede-ma ca nu va ezita sa nu se bage in seama, sau iti dea cel putin semne ca si el vrea acelasi lucru. Insa e riscant, daca ajungi vreodata sa iubesti pe cineva care in viata lui mai exista si a treia persoana va fi vai de capul tau iti spun din proprie experienta drago, sa ai grija.
Alt sfat in legatura cu el nu mai vad, ca stiu cum e sa placi pe cineva care are prietena si sa innebunesti numai la auzul unor vorbe despre ei sad
te pup si ai grija :*

| Saraaaa a răspuns:

In ce clasa esti? si mie mi se intampla la fel

| GirlWonder explică:

Sunt a7a