| scorpia a întrebat:

M-am indragostit de un baiat dragut care este rapper si cand am prezentato unei prietene s-a indragostit de ea iar ea vrea sa ma ajute de ex. ei doi o sa se intalneasca si apoi apr eu din pura coincidenta apoi ne imprieteim pentru ca pe mess eu cu baiatul acela mereu vorbim dar ne certam si in viata reala nici macar salut nu ne dam cu fac ca sa fiu cu el?

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai ar cam fi bine sa acctionezi singura happy - in dragoste, fiecare pe cont propriu big grin.Si mie imi place de un rapperhee hee. incearca sa te bagi in seama cu el, sa intri in gasca lui, sa asculti melodii rap, sa il saluti mai des, sa ii zambesti. pe prietena ta mai bine ai lasa-o in pace, daca nu vrei sa te trezesti ca el este impreuna cu ea. Acctioneaza pe cont propriu si profita de faptul ca il cunosti mai de mult timp si aveti si subiecte de discutie happy.

Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pai daca raperul s-a indragostit de prietena ta, ce sa mai faci? Poti sa-i desparti dar el tot indragostit de ea este, si pe tine...nu stiu daca o sa te iubeasca. Dragoste la comanda nu se poate.Asa cum nu ai putut tu sa nu te indragostesti de el, asa nu a putut nici el sa nu se indragosteasca de fata cu pricina! Ar mai fi o cale de rezolvare a situatiei, dar...nu este prea "orodoxa": si anume "menaj a trois"!

| Razvan a răspuns:

Pai trebuie sa aveti un motiv de va tot ciondaniti voihee heeDaca ai simtul umorului poti sa faci haz de necaz de asta si in realitatethinking Desi daca el e indragostit de prietena, s-ar putea sa stea cu tine doar ca sa fie in preajma ei. Ceea ce mai mult ca sigur nu ti-ar conveniwinking