| sweetlips a întrebat:

M-am indragostit de un baiat mai mic cu un an decat mine.Am impresia ca-i place de o colega mai dezvoltata ca mine. Cum ii atrag atentia? Pana acum am fost indiferenta cu el, deoarece nu stie sa se comporte cu o fata, dar nu merge. Vreau sa-l fac sa ma placa! Poate trebuie sa-mi scot in evidenta ce am?

4 răspunsuri:
| diana a răspuns:

Pai ii poti spune ca-l placi.kiss
Adica daca iti scoti in evidenta ce ai, cred el tot nu o sa te placa deoarece poate nu esti genul lui.kissApopo...ai tu certitudinea ca el nu te place? Poate se comporta indiferent fiindca asta este felul lui de a fihappy
Succes!kiss

| Orannginna a răspuns:

Buna!

Pai da...cunosc sentimentul. Nu trebuie sa'i "arati ce ai", pur si simplu incearca sa vb cu el, sa aveti o discutie civilizata si placuta si daca ai noroc lucrurile vor veni de la sine. Crede'ma este cel mai bun lucru pe care il poti face.

Te pup si...bafta! happy

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Intamplator cunosc situatia. i s-a intamplat unei bune prietene de-a mea. acum Sfatul meu: du-te vorbeste cu el.chiar daca o ti se para ciudat. dragostea .pana la urma nu are varsta. dar incearca sa faci lucrul asta face2face.adica sa nu pui "intermediari" in viitoarea relatie tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca trebuie sa ai mai mult tupeu, asteapta-l de la scoala, vorbeste-i in pauze, fii tot timpul langa el si nu uita, uita-te mereu in ochiilui, da rezultate.