| ancutza_1380 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat pe care l-am vazut la scoala si cu care am vorbit o singura data pe facebook,
Baiatul e superb are cel mai dulce zambet are toate fetele la picioare.
Imi place de el, tot timpul ma gandesc la el nu pot sa mi-l scot din cap, dar nici ce am vorbit cu el nu pot sa imi scot din cap, cuvintele lui felul in care s-a exprimat cand vorbea cu mine, era chiar penibil " am toate fetele la picioare sunt cel mai frumos, arata-mi o fata care zice ca nu ma place si iti arata ca in secunda 2 stau cu ea"
mi-a cam schimbat parerea despre el, poate ca nu e cu toata lumea asa sau doar mi se pare mie ca e fitos, poate sunt prea simpla eu.
Chiar nu mi-l pot scote din cap, as vrea sa ii spun ce simt, as vrea sa fie al meu dar nu e genu care sa tina pentru el sau sa aprecieze, va spune in gura mare la toata lumea si nici nu ii va pasa de mine pentru ca sunt atatea fete frumoase"bune" in scoala, plus ca el vrea doar un singur lucru de la fete sex si cat mai multe.
nu cred ca mi-a placut vreo data asa de cineva, si am avut foarte multi iubit, si pe uni i-am si iubit dar baiatul asta are ceva secial poate e doar frumusetea lui, ca pe interior pare cam gol

2 răspunsuri:
| vanessa_9482 a răspuns:

Puteai ca atunci cand el ti-a zis chestiile alea sa-i spui ca tie nu iti place de el si atunci el incerca sa se faca placut. Dar din cate imi spui nu prea are rost sa ii spui ca iti place de el pentru. ca pare foarte increzut si nu o sa aprecieze sentimentele tale. Cel mai bine ar fi sa ii arati ca nu il placi, deoarece asta il enerveaza. Si daca o sa mai ai conversatii cu el poti sa ii si spui daca mai zice ceva de genu, ca toate fetele il plac poti sa-i zici ceva amuzant sa nici nu se supere si sa vada ca stii sa glumesti, dar sa-i dai de inteles ca gandeste prost :"da...de parca tu esti Zorro"laughing si atunci nici nu o sa se supere si faci si putin misto de el. Asta-i parerea mea, pentru ca oricum cu vorba buna nu o sa ajungi nicaieri, poate daca te vede si asa "in limba" dupa el mai face si misto de tine ca astia din ziua de azi nu cauta dragoste, doar distractii.

| B3happy a răspuns:

Mi se pare impresionant. Adevarul e ca si mie imi place de un baiat din scoala. Acum, nu stiu daca si lui de mine, dar asta e sad Este dragut, amuzant. E genul de baiat care imi place. Dar la fel e cam cu nasul pe sus.
Poti sa-mi dai adresa ta de facebook printr-un mesaj pe TPU te rog mult :*