| Doarof3 a întrebat:

M-am îndrăgostit de un coleg.E super de treabă,înalt, cu ochi căprui.Acest coleg a spus că sunt de gașcă, de caterincă... Faza e că el vorbește cu o colegă, chiar dacă aceasta zice că nu e nimic intre ei,sunt sigură că vorbește și cu altele.I-as spune că il plac, dar îmi e teamă de faptul că se va îndepărta de mine.Vineri s-a îmbrățișat cu o fostă colegă și as crede că e ceva între ei...dar nu sunt sigură.Ce să fac? Nu vreau să îl pierd, dar pe de-o parte cred că nu mă place

Răspuns Apreciat de Editori
| Adry05 a răspuns:

Nu-i spune ca-l placi asa aiurea ca o faci inutil. Incearca sa faci cumva sa vorbesti mai des cu el si odata cand discutati propune-i sa iesiti pe afara/la o plimbare/la o cafea, dar intr-un mod relaxat si lejer ca sa creada ca doar te plictisesti si vrei sa iesi nu ca ai intetia sa te dai la el. Si de acolo vezi si tu cum se poarta, da-i semne subtile ca-l placi si vezi cum reactioneazas si eventual cand ti se pare ca te-ar placea si el poti sa-i spui ca-l placi, pana atunci e complet inutil si doar creeaza o situatie stanjenitoare pentru amandoi.

4 răspunsuri:
| Treaem24 a răspuns:

Ia ti inima in dinti si intreaba altceva mai ce face

| deniiiisa4 a răspuns:

Hei, ce înseamnă semne discrete. Da câteva exemple te rog happy

| Maria209 a răspuns:

Mda,ce mai complemente

| RAY a răspuns:

La varsta lui datorita hormonului sexual care a explodat la pubertate dând naștere la dorință sexuala este foarte atras de multe fete sexual,asa ca a place este un termen foarte inexact, noi placem multe fete mai ales la pubertate, e ceva biologic, involuntar sa vrem sa facem sex cu cat mai multe fete, de asta si vorbeste cu mai multe fete marind sansa sa faca sex des