Pai fii atenta:din ce ai zis mai sus, reiese ca si el te place. Poate nu are curajul sa te invite la un suc sau ceva. Incearca sa mergi la el, ii spui "eu sunt... pe tine cum te cheama? Ai ceva de facut? Poate ti-ar placea sa ne plimbam" El nu cred ca o sa zica nu. Oricarui baiat i-ar placea o fata mai mare
Mi-e jena sa fac eu primul pas... Daca totusi ma refuza? Sau ce o sa creada despre mine, ca sunt vreo disperata sau ceva
Pai daca si tu si el sunteti timizi, nu o sa rezolvati nimic.
Pai nici nu prea am cum sa ma vad cu el...nu avem acelasi cerc de prieteni, eu invat dimineata, el dupa amiaza..nu stiu mai nimic despre el. [cat de nebunesc suna asta, sa iti placa de cineva si sa nu stii prea multe despre el , dar totusi eu simt ca e un baiat ok, pur si simplu ma atrage ceva la el ]
In cazul asta e naspa. Chiar daca o sa fiti impreuna, nu o sa aveti cand sa va vedeti in afara de week-end. Imi pare rau pentru tine.
Eeh..acum vine vacanta.e ok din punctul asta de vedere.Dar ti-am zis mai sus ce si cum...:-\
E ok atunci. Incearca sa il cunosti mai bine, ce hobby-uri are, chestii de-astea. Si atunci vezi daca iti place asa mult.
Eu spun sa te imprietenesti cu el si poate mai incolo sa ajungi sa ii spui ce simti
Ce ai de pierdut?!
Incearca sa te imprietenesti si tu cu el, si in timp, cine stie, poate ajungeti sa fiti impreuna. Ideea e sa fii indrazneata, nu-ti fie rusine! Daca-l intrebi daca te place si iti zice da, foarte bine insa daca zice nu asta e. Sunt o multime de baieti pe lumea asta, nu ai nimic de pierdut