| Anonime a întrebat:

M-am indragostit rau de un baiat. Mai mic decat mine.Cu un an cred. laughing Hai sa va povestesc cum a fost totul : eu il stiu pe el din vedere,de pe Facebook si acum vreo saptamana am avut la liceu o manifestare, o sarbatoare. El face parte dintr-o trupa rock (canta la chitara) si a venit si a repetat cu trupa unde stateam eu...Toti aveau emotii, am incercat sa ii incurajez.el se baga in seama cu mine..eu cu el alea-alea...m-am 'jucat ' putin cu chitara lui. Dupa ce a terminat si strangeau echipamentele :mai aducea un scaun si imi mai arunca cate un zambet, mai ma intreba cate ceva zambind si acum sunt topita laughing)
Dar nici macar nu am facut cunostiinta oficial.Nici nu stiu daca stiu cum ma cheama. Nici pe fb nu suntem prieteni. I-am dat eu cerere anul trecut,dar nu a dat accept. Ce-i drept nici nu prea intra. As vrea sa ii dau din nou,dar sunt prea orgolioasa. Si nu vreau sa creada ca imi place prea mult. laughing
Ieri m-am intalnit pe strada cu el si m-a salutat zambind. love struck
Eei, ce ma sfatuiti sa fac? Imi place rau de el. ^_^

Răspuns Câştigător
| CristianPreda a răspuns:

Pai fii atenta:din ce ai zis mai sus, reiese ca si el te place. Poate nu are curajul sa te invite la un suc sau ceva. Incearca sa mergi la el, ii spui "eu sunt... pe tine cum te cheama? Ai ceva de facut? Poate ti-ar placea sa ne plimbam" El nu cred ca o sa zica nu. Oricarui baiat i-ar placea o fata mai marewinking

| Anonime explică (pentru CristianPreda):

Mi-e jena sa fac eu primul pas... Daca totusi ma refuza? Sau ce o sa creada despre mine, ca sunt vreo disperata sau ceva laughing

| CristianPreda a răspuns (pentru Anonime):

Pai daca si tu si el sunteti timizi, nu o sa rezolvati nimic.

Pai nici nu prea am cum sa ma vad cu el...nu avem acelasi cerc de prieteni, eu invat dimineata, el dupa amiaza..nu stiu mai nimic despre el. laughing [cat de nebunesc suna asta, sa iti placa de cineva si sa nu stii prea multe despre el laughing, dar totusi eu simt ca e un baiat ok, pur si simplu ma atrage ceva la el thinking ]

In cazul asta e naspa. Chiar daca o sa fiti impreuna, nu o sa aveti cand sa va vedeti in afara de week-end. straight face Imi pare rau pentru tine.

Eeh..acum vine vacanta.e ok din punctul asta de vedere.Dar ti-am zis mai sus ce si cum...:-\

E ok atunci. Incearca sa il cunosti mai bine, ce hobby-uri are, chestii de-astea. Si atunci vezi daca iti place asa mult.winking

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mergi mai des acolo unde canta el si mai joaca-te cu chitara lui.

| Anonime explică (pentru neutrino):

Ce stupid...Am zis asa ca ceea ce faceam eu nu se numea nicidecum "cantat la chitara", dar se pare ca atat poti, doar atat te duce mintea... sad Decat sa dai niste raspunsuri aiurea si ofensatoare, mai bine abtine-te!

| BeHappy26 a răspuns:

Eu spun sa te imprietenesti cu el si poate mai incolo sa ajungi sa ii spui ce simti happy
Ce ai de pierdut?! happy

| Anonime explică (pentru BeHappy26):

Nu prea am cum sa ma imprietenesc cu el...Nu avem aceiasi prieteni, nu prea il vad prea des, el invata dupa amiaza iar eu dimineata.e complicat straight face

| Qweznyqwer a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti si tu cu el, si in timp, cine stie, poate ajungeti sa fiti impreuna. Ideea e sa fii indrazneata, nu-ti fie rusine! Daca-l intrebi daca te place si iti zice da, foarte bine insa daca zice nu asta e. Sunt o multime de baieti pe lumea asta, nu ai nimic de pierduttongue