| Anonime a întrebat:

M-am indragostit rau de un baiat. Mai mic decat mine.Cu un an cred. laughing Hai sa va povestesc cum a fost totul : eu il stiu pe el din vedere, de pe Facebook si acum vreo saptamana am avut la liceu o manifestare, o sarbatoare. El face parte dintr-o trupa rock (canta la chitara) si a venit si a repetat cu trupa unde stateam eu...Toti aveau emotii, am incercat sa ii incurajez.el se baga in seama cu mine..eu cu el alea-alea...am cantat putin la chitara lui (bine m-am prostit mai bine zis, ca de cantat nu stiu sa cant laughing ). Dupa ce a terminat si strangeau echipamentele mai aducea un scaun si imi mai arunca cate un zambet, mai ma intreba cate ceva zambind si acum sunt topita laughing big grin
Dar nici macar nu am facut cunostiinta oficial.Nici nu stiu daca stie cum ma cheama. Nici pe fb nu suntem prieteni. I-am dat eu cerere anul trecut,dar nu a dat accept. Ce-i drept nici nu prea intra. As vrea sa ii dau din nou,dar sunt prea orgolioasa. Si nu vreau sa creada ca imi place prea mult...

Ieri m-am intalnit pe strada cu el si m-a salutat zambind. :X

Eei, ce ma sfatuiti sa fac? Imi place rau de el. As vrea sa ii las spatiu,sa faca el primul pas,dar nu il cunosc prea bine; poate e timid. In acelasi timp, nici nu vrea sa il pierd asteptand degeaba. Sa ii mai trimit odata cerere pe fb? Poate de data asta am noroc si o vede laughing.

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

Dă-i cerere că până la urmă nu se poate întâmpla nimic rău. În cel mai rău caz nu o vede. iar laughing
Dar serios acuma e ok ...mai vorbiți când vă vedeți și vezi ce iese. Pare un tip de treabă și prietenos. Sigur nu o să se supere și dacă nu simte la fel nu cred că o să te refuze urât...

1 răspuns:
| MskDesign a răspuns:

Poti incerca si cu o alta cerere pe facebook.Eu sunt de parere totusi ca mai bine ai incerca sa incerci sa vorbesti cu el cand il vei vedea.