Eu sunt intr-a XI-a la profil de stiinte ale naturii si pot sa spun ca in a IX-a la fizica a fost mai complicat (ce-i drept nici eu nu m-am preocupat prea mult de materie), formulele erau alandala, materia era destul de complicata si mi se parea asa doar pentru ca am avut o profesoara care preda 4-5 pagini/ora iar problemele le rezolva tot ea, fara ca noi sa le intelegem. Cu chimia am stat bine, nu a fost complicata mai deloc, asta daca incepi s-o intelegi. Daca nu nimeresti lectiile, sa le intelegi pe fiecare in parte, poti sa-ti iei adio de la note de la 8 in sus; la mine la sfarsitul semestrului se dadeau de lucrat timp de 1-2 saptamani niste portofolii + ceva in powerpoint despre un subiect anume, pe grupe, si se dadeau note. Matematica o sa faci cam 4 ore pe saptamana, iar romana vreo 3 (daca nu ma insel). Mie nu mi se pare complicat profilul, insa BAC-ul o sa-l dai la matematica si romana, iar la alegere, biologie, chimie sau fizica. (iti recomand biologia, cel putin in a X-a a mers foarte bine materia, lucruri practice, legate de corpul omenesc, care le intelegi foarte usor). Bafta in noul an scolar, pa pa!