Poi nu inteleg ce raspuns vrei, tu stii singura ca nu trebuie sa te impaci cu el. O sa gasesti alt baiat care te va respecta cu adevarat si la care vei ajunge sa ti si mai mult
Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Fii indiferenta - daca il interesezi cu adevarat se va schimba pentru tine si te va cauta el.
Impacate cu el...mai dai o sansa si daca o calca si pe asta in picioare
e timpul sa-l uiti.se vede ca-l mai iubesti si cred ca si el mai tine la tine
ai grija de tine
Scuze daca crezi ca te critic, dar hai totusi sa scriem corect. Suntem romani, din cate stiu . Se mai grabeste omu, da nu asa...
Deci draga... nu ne-ai spus ce varsta ai. Dar ma rog, cred ca ai toata viata inainte, si nu trebuie la fiecare pas sa spui ca-l vrei.
El acum traieste o satisfactie totala cand te vede suferind pentru el. Si nu te prea inteleg cand spui ca stii ca e afemeiat, dar tot il iubesti... Ai prietene? Ai. Deci, ai tot timpul din lume sa-l uiti. Macar de era un baiat ca lumea, este si culmea ca te-ai indragostit de un... Magar. Cu M mare.
Te inteleg, il adori. Asta este. Azi il adori pe el, maine pe altul. Fa si tu in asa fel incat sa-i arati ca nu-ti pasa[si, si mai bine ar fi sa fie si adevarat]si sa nu-i dai satisfactia asta. N-o merita . Ce crezi ca le spune prietenilor lui?
"Baaa, o stii pe aia? Sa vezi... Aia ma iubeste ca pr*asta si eu is cu aialalta " tra la la s. a. m. d.
Bafta... :*
Salut! daca si'a batut joc de tine, ai facut bine ca nu iai acceptat din nou prietenia. Daca tu il adori, adori, adori, hai gasit tu ceva la el.