| Hotmama12 a întrebat:

M-am intrebat mereu: Oare chiar exista sirene? Mereu am fost in ceata. Adica dupa ce mai vedeam cate un film din ala de copii cu sirene, ma duceam pe google sa aflu. Daca nu existau, atunci oare cine a "inventat" aceasta creatura? Poate ca sunt niste fiinte diabolice, si nu frumoase cum se tot spune...

3 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Sunt niste legende, sirenele care cantau frumos iar marinarii se indragosteau de ele si se aruncau in mare si mureau.

| BeeaTrix a răspuns:

Hm...Buna intrebare.Sirenele sunt dintr'o combinatie de om si peste. Poate ca exista sirene si ei nu vor sa fie gasite de aceea nu a vazut nimeni una. Daca n'ar exita sirene atunci cum de tot se aude despre asta.De multe ori se zvoneste ca cineva a vazut o sirena. Am citit ceva, cica au gasit o sirena moarta in oceanul indian, era si o poza. Avea coada galbena, cum era moarta de vreo 100 de ani s'au vazut si oasele... bleac avea o fata urata.M.Da totusi sirenele acum o mie de ani existau, dc sa nu exista si acum? Ehh eu cred ca exista.Asta'i parerea mea. papawinkingwinking happy

| alessya2000 a răspuns:

Pai, eu cred ca da, din moment ce sunt
atea legende dc sa nu existe insa nok nu avem de unde sa stim daca sunt inofensive sau,, diabolice,, totul ramane de vazut in viitor dar parerea mea este ca exista prin mari si oceane