Conteaza, cum te-ai lovit! daca te-ai lovit tare eu zic ca ar trebui sa mergi le medic.Nu vreau sa te sperii, dar daca te-ai lovit tare poiti sa faci un nod si sa faci cancer. Dar, daca nu te-ai lovit tare, pune o compresa cu apa rece, si iti v-a treceSucces
Buna,
Stai linistita, nu ti se intampla nimic. Vei avea parte doar de o durere minora si temporara, bineinteles. Nimic mai mult.
Buna! Conteaza foarte mult cat de tare te-ai lovit. Daca a fost asa usor, nu ai de ce sa-ti faci griji.Maseaza usor zona si iti va trece. Daca a fost tare, du-te la doctor. Ai putea sa faci un nodul si din ala vei putea face cancer. Dar sa speram ca nu e cazul tau.Important e sa nu se mai repete lovitura! Incearca sa pui o compresa rece-rece si te va mai calma.
Nu vreau sa te sperii, dar hai sa-ti spun o poveste: mama mea, cand era insarcinata cu mine, s-a lovit la san in clanta de la usa. Din asta a facut un fel de chist, si a trebuit operata. I se umflase foarte rau sanul si astfel a fost neaparata nevoie sa faca o operatie. Dar bine, s-a lovit foarte rau.
Sper ca nu te-am speriat, dar cum ti-am zis, pune o compresa rece si maseaza usor zona. Daca durerea continua, vorbeste cu mama ta.Iti va spune ea ce sa faci.
Nu e bine sa te lovesti la sani! Poti face cancer...cred ca ai auzit multe cazuri.
Depinde... daca te-ai lovit tare se poate da rnu neaparat...important e sa nu te lovesti de multe ori.Si eu ma lovesc mereu la fotbal.Nu-i nimic
Buna! Nu se poate intampla nimic din moment ce nu este o rana, dar daca este o rana consulta medicul de familie O zi buna.
Andreigamerul21 întreabă:
Kenzorel112 întreabă: