| ioana45 a întrebat:

M'am masturbat si mi-a curs sange deci m'i s; a rupt himenul. ce urmari poate sa aiba? nu iti stopeaza cresterea sanilor?

5 răspunsuri:
| Klara a răspuns:

Nu-ti stopeaza nimic, dar virgina nu mai estisad

| EUSIATIT a răspuns:

Deja prea mult,, oare trebuiesc postate aceste intrebari? eu.si cred multi ca mine nu le plac.nu sunt interesante. cit despre ajutor nu se pune discutia atit timp cit a facut, ...si apoi intreaba. PAi daca tot a facut inseamna ce astie nu...

| sandulache a răspuns:

Buna.
Asta nu iti stopeaza crestea sanilor nu are nici o legatura cu sani, deunde stiu poate te vei intreba, mi-a palcut foarte mult anatomia omului si am citit foaret multe cart, deci himenul e ata saocotela facta de sani, deci in putine cuvite sani au o galda musculara care se dezvolta cu timpul si vaginu si ate chest sa nu le mentionez are alte functi, daca intelegi ce vreau saiti spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un pic de rabdare, te rog si urmareste un raspuns de la Brigaela. Sper sa treaca pe aici... Imi intelege ea disperarea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doaaaamnneeeeeeeeeeeeee mai cititi copii.de unde le scoateti, pe bune! sanii cresc de la niste hormoni din corp, care, surpriza, nu sunt secretati de himen pentru ca...shoc: himenul nu e o glanda, ci doar o membrana. Nu o sa se intample absolut nimic nou de acum inainte! Corpul tau o sa ramana acelasi, nu-ti creste o mana in plus. anatomia bat-o vina!