Nu te va lasa, dupa ce te spovedesti te va pune sa tii post o saptamana si-ti va da de facut matanii. Abia apoi de impartasesti.
Ştii cum e chestia cu spoveditul = Merge Ion la preot şi vrea să se spovedească. Spune : - Părinte, am păcătuit! - Nu e bine! Ce anume ai făcut? - Apoi, am făcut dragoste cu femeie măritată. - I-auzi, dom'le ". Cu cine? - Nu pot spune, părinte!- Cu Frăsîna, cu Leana, cu Florica? - Ei, nu spun părinte! - Bine, bine, nu spui, da* măcar dă-mi adresa!
No inca asa ceva nu am auzit de cand is eu.Pai ma nu-i pacat stii de ce? pentru caasta se intampla la adolescenti degeaba te spovedesti ca masturbarea cu spoveditu i fix pix.
Abia aştept stupidul vostru, creştinilor.
Preotul ce crezi că e vreun postaş să trimită cererea ta de iertare lui Dumnezău? Ce naiba, vă lasaţi aşa manipulaţi?
Masturbarea e o necesitate normală a corpului cu ajutorul căreia îţi cunoşti corpul mai bine, dpdv sexual. Desigur, dacă nu devine o obişnuinţă şi nu o faci în exces, dar odată pe săpămână nu strică. Lasă aburerile astea religioase.
Multumesc mult de raspunsuri! Sunteti niste scumpi! Ii multumesc in special utilizatorului CIAINic pentru,, raspunsul castigator''!:*:*:*:*
angelica02 întreabă: