| urgentr a întrebat:

M-am mutat de curand de un an.Cum pot sa ma imprietenesc cu copiii de varsta mea? [13 ani]

Răspuns Câştigător
| raspundeee a răspuns:

Salut! Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce viata as avea daca m-as muta.Sunt genul de fata timida dar sunt in sufletul gastii pentru ca ne cunoastem de mult.
Avem copii in clasa care sunt noi veniti si de asta vreau sa iti dau un sfat. Daca esti genul timid trebuie sa ai rabdaree.multaa.Nu castigi prietenia nimanui dupa cateva cuvinte.Socializeaza mult.In pauze, in timpul liber incearca sa mergi cu ei, sa fii tu insuti si asa mai departe. Daca nu esti timid lucrurile poate vor merge mai bine.
Totul depinde si de persoanele cu care vrei sa te imprietenesti.Curaj si mult succes!^.^

1 răspuns:
| Bellabelutsag a răspuns:

Poi iti spun eu incearca sa te integrezi deoarece merita efortul daca tu inkepi sa te bagi cu ei in seama sa ii intrebi ce fac sau cum ii cheama ei poate sa se obisnuiasca cu tine deci ce e de facut du-te la ei salutai sh spune-le buna ma cheama...am... si as vrea sa imi fac prieteni noi si de acolo iei se vor prezenta bineinteles daca au bunu simt. Cred ca Tiam Fost de ajutorr CEau team Pupat:*:smug>big grin