Întrebare recomandată | PkMc a întrebat:

M-am mutat in Italia de aproape 2 ani si acuma sunt la liceu. Am 16 ani si nu prea am multi prieteni cu care sa stau la scoala/afara asa ca uneori stau singur si astept sa treaca pauza... Dar nu asta ar fi problema ca nu am prieteni atatia la scoala. Problema este ca as vrea sa imi gasesc si eu o prietena dar nu cred ca am prea multe sanse din cauza eu urasc persoanele care fumeaza si aici unde sunt eu multe fete fumeaza si mie nu imi place, deci nu stiu ce sa fac. Poate trebuie sa mai astept sau sa mai caut... Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Astepti pana faci 18 ani si la facultate (tot uscaciuni sant pe acolo) dar e greu sa dai de una normala la cap, poti sa-i copiezi tehnica lu berlusconi cu putana laughing

9 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Chiar nu gasesti niciuna care nu fumeaza? La varsta asta relatiiile nu tin mult, iti poti gasi una temporara care fumeaza. Sau daca nu, mai asteapta daca ai si alte locuri decat liceul unde poti intalni fete.

| puppetmaster a răspuns:

Toate la timpul lor... si eu astept sa gasesc un prieten

| JaneTheKiller a răspuns:

Toate la timpul lor big grin
o sa gasesti tu o prietena :3

| PkMc explică:

In general eu nu suport persoanele care funeaza / beau deci nu asi dori sa am o prietena care sa fumeze din cauza ca nu suport eu mirosul de fum sau de alcol etc...

| Pleistoros a răspuns:

Apucate de fumat

| nicedc99 a răspuns:

Daca doresti foarte mult, vei avea o prietena pe plac, putina rabdare, evita ceea ce nu-ti place. Mai devreme sau mai tirziu o vei gasi pe cea aleasa, fii increzut in sine si daca nu-ti place fetele care fumeaza si beu, evitale, cauta altele ca sunt si bune. Daca lor nu le place de tine, sa stii ca problema nu-i in tine ci in ele! Iti doresc succes mai departe!

| nicedc99 a răspuns:

Sa nu uiti ca cele mai frumoase fete sunt la Moldova big grin

| PkMc explică (pentru nicedc99):

Okk happy multumesc de sfat.

| olivia098 a răspuns:

Eu sunt sigura ca nu ar trebui sa-ti faci griji adica cred eu ca exista o fata care nu fumeaza nu bea si iti vei face o prietena. Sper ca te-am ajutat