Astepti pana faci 18 ani si la facultate (tot uscaciuni sant pe acolo) dar e greu sa dai de una normala la cap, poti sa-i copiezi tehnica lu berlusconi cu putana
Chiar nu gasesti niciuna care nu fumeaza? La varsta asta relatiiile nu tin mult, iti poti gasi una temporara care fumeaza. Sau daca nu, mai asteapta daca ai si alte locuri decat liceul unde poti intalni fete.
In general eu nu suport persoanele care funeaza / beau deci nu asi dori sa am o prietena care sa fumeze din cauza ca nu suport eu mirosul de fum sau de alcol etc...
Daca doresti foarte mult, vei avea o prietena pe plac, putina rabdare, evita ceea ce nu-ti place. Mai devreme sau mai tirziu o vei gasi pe cea aleasa, fii increzut in sine si daca nu-ti place fetele care fumeaza si beu, evitale, cauta altele ca sunt si bune. Daca lor nu le place de tine, sa stii ca problema nu-i in tine ci in ele! Iti doresc succes mai departe!
Eu sunt sigura ca nu ar trebui sa-ti faci griji adica cred eu ca exista o fata care nu fumeaza nu bea si iti vei face o prietena. Sper ca te-am ajutat