| ionika a întrebat:

M-am plictisit foarte tare. Ce pot face? Am 10 ani si sunt la clasa 3. VReau rasp urgent.plzzzzzzz

23 răspunsuri:
| joker50 a răspuns:

Pai poti ruga semeni te poti distra in multe feluri dar trebuie sa stii cum am 11 ani si eu ma plictiseam dar am gasit motive cu sa ma joc.

| ionika explică:

Joker ce activitate ar trebui sa fac?

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Parca mai acum vreo saptamana aveai 21 de ani. Unde ai gasit masina timpului, ca vreau si eu sa o inchiriez!laughing

| Silvia a răspuns:

Offf dar cam plictisita esti pentru 10 ani.

| ionika explică:

Justmealoane eu suntnverisoara fetei de 21 de ani si eu am apoape 10 fac pentru 2 luni.

| andy_3925 a răspuns:

Citeste ceva, stai pe net, suna un prieten, gateste, canta, iesi undeva, deseneaza, uita-te la tv, fa un puzzle, joaca-te cu animalul de casa(daca ai)...sunt o gramada de lucruri de facut, pune-ti imaginatia la contributielaughingwinking

Abh
| Abh a răspuns:

Poti sa te apuci de un sport, de exemplu inot, baschet.

| Bacemi a răspuns:

Citeste, asculta muzica, iesi cu prietenii. Sunt sigur ca ai o pasiune a ta. Incearca sa afli ce iti place mai mult. Poti cauta pe google de exemplu folosind cuvinte cheie precum :

- ce pasiuni aveti

- ce faceti cand va plictisiti

Gasesti multe sugestii utile.

| Larette a răspuns:

Probabil ai putea sa nu ne mai seci cu intrebari stupide!

| ionika explică:

Larette cred ca esti cam nesimtit fara suparare dar intrebarile care le-am postat nu au fost in batjocora.controleaza-ti comportamentl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putina gramatica nu ti-ar strica "la clasa3"

| Larette a răspuns:

@Ionik: First of all sunt fata, nu suntem pe chat aici.

| zumba zumba a răspuns:

Joaca-te cu cutu.

| MOONWalk_8865 a răspuns:

Eu cand ma plictisesc sun o prietena, fac misto de altii, ascult muzica, mai ales ma joc cu catelul meu si ii tin nasei mele de urat. Orikum, sunt putin cam incerzuta ca fac misto de alti dar, pur si simplu caut poze pe google si incep sa rad.De ex Justin Bieber fara par.Sau ma uit la desene pe net de rad.Rad vreo jumatate de ora fara sa ma opresc.

| sorin0909 a răspuns:

Ce faci si eu am 10 ani joaca samp okk sa numai te plictisesti

| sorin0909 a răspuns:

Joaca-te pe samp mah sa numai sa te plicitiseti n-ai pentru ce

| sorin0909 a răspuns:

Joker daca te-ai plictisi juacate samp

| sorin0909 a răspuns:

Mesajul asta ie pentru toti jucati va sampppp si distrativaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma
sa te joci mult pe calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joaca cs counter stricke se downaldeaza dupa orice sait de downald

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iate de fund si sari in sus

| alexpr2000 a răspuns:

Joaca-te pe calculator util doar nu zici ca estetc. happye beata? jocate cu e ai tu pe acolo pisica zombie mumie

| ShawormaCuFaraDeToate a răspuns:

La 10 ani clasa a3a? ai ramas repetent? eu la 8 ani eram a3abatting eyelashes