anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am reapucat iar de sport(Karate) si nu mai am flexibilitatea de altadata... vreau sa stiu cum pot sa imi recapat cat mai repede flexibilitatea...si cat mai eficient pentru ca, curand am concurs.

8 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Prinde niste manelisti in tramvai ascultand manele si bate`i pe toti in maxim 2 minute. daca reusesti o sa castigi clar si concursul si iti recapeti sigur flexibilitatea asahappy

| cristinela a răspuns:

Doar antrenandu-te mai mult poti reveni la forma de altadata.Persevereaza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandeam la ce pot face acasahappy

| Arthur a răspuns:

Pentru flexibilitatea picioarelor eu pur si simplu mi-am montat un mic scripete de tocul usii. Am trecut prin el o sfoara ( din aceea pe care se pun rufele la uscat ) la un capat am legat un suport in care imi pun piciorul (poate fi facut din banda textila un pic mai lata ) iar de celalalt capat trag ridicandu-mi piciorul care e in aer cat mai sus. La inceput durerea nu iti va permite sa il ridici prea sus, dar odata cu intinderea ligamentelor vei avea surpriza sa vezi cat de elastic devii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prea complicat...ma gandeam la niste exercitii niste sfaturi cand sa le fac...chestii d'stea

| dan11 a răspuns:

Pai daca spui ca te-ai re-apucat ar trebui sa stii exercitiile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca toate sfaturile sint prea complicate iti sugerez sa stai cit mai mult in pat dupa masa, fara a mai arde vreo calorie astfel incit sa capeti un fel de flexibilitate a burtii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exercitiul e mama invataturiiwinking.