| SenpaiNone a întrebat:

M-am sarutat cu un baiat la o petrecere ca sa-l fac pe celalalt care imi place sa fie invidios Si acum baiatul crede ca il plac Ce sa fac? Funda happy

Răspuns Câştigător
| măcheamăăăî a răspuns:

Simplu: ii spui adevarul. happy

7 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Fara suparare, dar, de credeti voi fetele ca baietii se despart de voi? Mie unul nu imi place sa ma faca cineva "gelos", daca ar fi asa, asi lasa-o.Pace.

| laryyssaa a răspuns:

Ar fi doua variante:
1. ii spui adevarul
2.ii dai de inteles ca a fost o greseala si nu esti interesata

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Salut! Eu zic ca ar fi bine sa-i spui celui pe care l-ai sarutat ce ai vrut tu de fapt sa faci, si sa il rogi sa te lase sa-l mai faci gelos cu el pe cel pe care il placi, dupa ce iti iese figura(daca iti iese), ii poti spune adevarul celui pe care il placi! Multa bafta, funda? puppy dog eyespuppy dog eyes

Dia.

| Fatanumarul1 a răspuns:

Nu stiu... nu cred ca trebuia sa fii cu acel baiat numai ca sa il faci pe altul gelos! Explicai cele intamplate acelui baiat si poate te va crede ca nu il iubesti si ca ai facut-o doar ca sa il faci pe X invidios! In orice caz sper ca iti va fi de folos! Pup :* :*winking

| GiuliaGiuly a răspuns:

1.Spune-i adevarul ca l-ai folosit pentru a-l face gelos pe cel de care iti placea..va aprecia adevarul decat minciuna.
2. Dupa ce ii spui adevarul, isi va da seama cum stau lucrurile si va intelege de ce l-ai sarutat! mult succes. Spune-i adevarut meritabig grin

| SenpaiNone explică:

Oki multumesc happy ii spun adevarul happy

| SenpaiNone explică:

Okey o sa-mi fac curaj si o sa-i zic happy Multumesc foarte mult kiss