| Dianna10rusuu a întrebat:

M-am saturat, am 3 anii de cand sunt la o scoală din Anglia, colegii mereu fac mișto de mine de cand am venit până în prezent.De exemplu unu mi-a facut o poză si a pus-o pe un site nu stiu ce site si profesorii nu au făcut nimic.Cum să morr?! Vreau sfaturi,

5 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

Arunca-te din pat.

| leapșa a răspuns:

Vorbeste cu parintii si poate te ajuta ei.

Nu-i bine deloc ce fac aia, surprinzator e ca intr-o tara dezvolata cica, sunt astfel de copii prosti.
Pleaca si tu de langa ei in pauze sau cand te duci acasa nu sta pe langa ei si vezi poate poti vorbi cu psihologul scolii. Comportamentele de genul sunt de neacceptat.

| gshdyxdjs a răspuns:

Fa le poza si pune o pe un site. daca iti mai fac ceva fa le si tu inapoi exact acelasi lucru.
trateaza i cu sictir si adopta o bitchface, cand se uita numai le arunci o privire de sa scoata mortii din cosciuge.

| Milly88 a răspuns:

Vorbeste cu părinți tai si mutate la alta scooala.Din pacate copii din ziua de azi au devenit foarte rai, chiar dacă ai vorbi cu profesorii nu te ar ajuta cu nimic ei ar continua sa faca la fel.Schomba colectivul adica colegii so ai scapat de probleme

| Astasia810 a răspuns:

Arata-le ca nu te afectează aceste lucruri, dacă ii tratezi cu indiferenta nu o sa înceteze, răspundere cu aceleași arme, folosește-te de corp și de minte, comportate cum se comporta ei cu tine, cu mine a funcționat iar acum niciunul nu îmi mai spune nimic din contra încearcă sa îmi devina prieteni!