| bambi1515 a întrebat:

M-am saturat! Am cel mai enervant bunic. Am iesit afara si el de la balcon m-a vazut ca eram cu niste baieti si cu niste fete iar unul dintre baieti se uita la bratara de pe mana mea si bunicul meu l-a vazut de la balcon cum imi atingea mana..Inainte sa spun in spatele blocului nostru este un parc gigantic si noi stateam pe o banca iar el a tipat de la balcon si m-a facut de rusine sa ma lase in pace, a venit afara si a tipat la mine si la acel baiat el fiind un om comunist si foarte orgolios...pur si simplu nu mai suport! Nu am venit aici ca sa ma plang dar am probleme cu bunicul meu cu baietii, am nevoie de niste sfaturi va rog, prietenii mei radeau de situatia asta dar nu intr-un mod rautacios dar pe mine m-a afectat, mi-am pierdut prietenii din cauza asta! Am plans foarte mult in ultimul timp si ma simt foarte slaba si trista, fara putere, chiar nu am cu cine sa vorbesc despre asta!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunicul tau are anumite temeri pe care tu nu le intelegi. De asemenea, are o anumita mentalitate, asa cum si tu ai o mentalitate diferita de a lui si, probabil, diferita de cea a copiilor tai.
Ceea ce face el, e din dorinta de a te apara. Stiu, e frustrant, dar el crede ca asa te apara de baieti si de intentiile lor, pentru ca si el e barbat si stie foarte bine ce intentii au unii baieti.
Ai incercat sa vorbesti cu el? Ii poti spune cum te-a facut sa te simti interventia lui in acea zi si ii poti explica ceea ce facea baiatul respectiv. Incearca sa ii arati ca esti matura, ca el sa te lase mai libera.
Daca ti-ai pierdut prietenii din cauza asta, chiar erau prieteni? Cu ce ii deranja pe ei? Ar fi fost frumos sa fie alaturi de tine si sa te sustina.
Nu ai spus cati ani ai, am fi putut intelege mai bine situatia ta.

5 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Hehe... Stai sa vezi tu mai încolo ce o sa îți lipsească. Încerc sa fiu scurt. Ai niste cârpe de prieteni, e bine sa fii înțelegător cu bunicul tau, el a prins niste vremuri in care tu daca trăiai te aruncai de la balcon. Nu mă leg de tine sau cv ( ei bine poate doar puțin. laughing ) dar trebuie sa existe o comunicare între voi că fără ea nu rezolvati nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunicul tau a prins in generatia de sarcastici, a facut misto de voi ca si cand ati fi homosexuali(e). E vina ta ca esti asa sensibil, pana la urma el a luptat in razboi nu tu...
In plus, prietenii tai sunt niste hahalele. Cum zice cineva ceva, cum se termina prietenia intre tine si ei. Nu asta ai vrut sa spui? Prietenii adevarati sunt cu tine si la bine si la rau. Ce ai tu sunt gunoaie nu prieteni.

| Jannah a răspuns:

Nu prea ai ce face cu bunicul tau, bunicul meu a fost securist, era mult mai strict decat bunicul tau. eu zic ca poti avea o discutie mai libera cu bunicul tau, noi nu te putem ajuta, tu trebuie sa ii explici ca ai ajuns la o varsta si ca ai nevoie de mai multa libertate. tu crezi ca un prieten adevarat te-ar lasa din cauza asta? Sa plangi din cauza bunicului tau? Eu zic sa il iubesti pe bunicul mai mult, vei vedea ce inseamna viata fara un bunic, vei ajunge la concluzia ca ai fost o naiba.

| XxKAMELIAxX a răspuns:

Si bunicele mele vorbesc cu televizorul.DAR TREBUIE SA STII SA PRETUIESTI BUNICII.Atunci cand o sa moara, Doamne fereste..atunci omul intelege cel mai bine cat de mult persoana care a murit te iubea/tu iubeai acea persoana..iti dau un singur sfat:Stai cat mai mult poti cu persoanele iubite.ajuta-le si vorbeste cu ele de fiecare data. apropo. daca el spune ceva, pai spune bine.el a trecut prin viata...tu ai de trait viata.el vrea sa-ti asigure o viata fericita si frumoasa. poate ca cateodata se inseala, dar cateodata se poate sa nu se insele.
Si mai e ceva. daca prietenii tai erau prietenii tai cu adevarat..nu ar fi trebuit sa dispara din viata ta.ia-o serior acum.
-RUSINE GENERATIEI NOI- -- NU CRITIC PE NIMENI-- Si eu fac parte din generatia noua.dar ma gandesc si la oamenii care stau pe strazi, si la un animal fara stapan, si la un bunic cu probleme care nu poate trece strada fara ajutor..hai pe bune acum.
Gandeste-te la ce spun, te rog..omul are o viata..gandeste-te doar. pune-te in locul lui. happy

| SQ123A a răspuns:

Da-i dracu de baieti se vede ca esti under 18 rolling on the floor) lasa-i draga si nu te baga in relatii sfatul meu ca se duc repede cel putin cele facute inainte de 20 a ni