| LoveMusic a întrebat:

M-am săturat.De ce alţii critică doar după etichetă? Când am venit la şcoală sau în oraş cu o bluză pe placul meu dar pe neplăcerea altora, unii m-au criticat. Când mi-am făcut o şuviţă roz în păr, unii m-au criticat.De ce? angry De ce alţii critică doar aşa, să se afle în treabă. Cel mai bun răspuns care mă lămureşte, are o fundiţă din partea mea. kiss

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Pentru ca lumea e rea si nimeni niciodata nu o sa se bucure pentru binele celulilalt. Pentru ca sunt egositi si ca sa nu arate asta incep sa critice. De parca ar schimba situatia lor cu ceva. Dar ce sa le faci. E cam la fel cu barfitul. Fiecare vorbeste despre celalalt pentru ca ori este invidios, ori persoana respectiva are un rang mai inalt si atunci incepe sa critice in batjocura. Tu nu stii ca persoanele care sunt ppline de bani cred ca stiu totul si numai si numai gusturile lor conteaza? Tu ar trebui sa nu mai dai atentie la astfel de comentarii pentru ca la un moment dat cand vede ca nu le dai atentie se satura sa rada de aceeasi persoana, dar cand te vad ca iti pasa si te consumi pentru asta le dai si o mai mare satisfactie.Cam asta e. Cu cat iti pasa mai mult cu atat ii determini pe ei sa continue. Sper sa ajungi sa nu-ti mai pese de ce zic ceilalti. Pupicei happy

14 răspunsuri:
| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Pentru ca sunt invidiosi...pentru ca u ai ceea ce ei nu pot avea sau nu vor avea niciodata...invidia ii face sa te critice ca tu sa scapi de lucrul carora lor le place si nu il pot avea deoarece sa poata fi cu un pas inaintea ta. u nu trebuie sa bagi in seama criticile

| Zâmbărici a răspuns:

Invidiaa ii rooadee:X

| roxanac a răspuns:

Dar ce eticheta ti-au pus?
Se intampla de multe ori ca aceste critici sa fie rodul invidiei. Noi fetele suntem tare rautacioase mai ales cand ne simtim amenintate de prezenta altor femei mai frumoase, mai frumos imbracate, mai aratoase, samd., si atunci orice amanunt este ridicat la rangul de defect.
In cazul in care ai fost criticata de prietene, prieteni, poate chiar nu-ti sta bine nici cu bluza roz, nici cu suvita roz. Poate afecteaza retina celor din jur, iar ei iti fac o favoare in cazul in care ai cazut in penibil.
O zi roz iti dorescwinking

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Am patit de multe ori asa. Si chiar ma gandeam zilele astea de ce trebuie lumea sa barfeasca atat sau sa comenteze dupa felul cum arati, cum de imbraci etc., mi se pare chiar enervant de acum. Eu zic ca fiecare are felul lui de a fi, stilul lui si nu ar trebui sa il criticam. Unii nu inteleg asta oh go onPosibil din invidie, sau pentru a se baga si ei in seama, sa fie cool chatterbox.

| vyo a răspuns:

Pentru ca alti sunt lasi si nu o sa recunoasca, ca tu ai ce ei nu o sa aiba niciodata 'Curajul'. Curajul de a incerca ceva nou

| CevaNormal a răspuns:

Draga Rose, asculta-ma cu atentie, daca unii te critica asta nu inseamna inca nimic, ei incerc poate sa te ofenseze cu ceva, sa te simti umilita, sau ca nu ai bani de ceva mai bun, sau de alta natura, sau sa se dea tare in fata altcuiva. Insa pe tine toate suferintele lor nu trebuie sa te afecteze la nivel psihologic, deoarece ei nu sunt mai buni ca tine in nimic, fara ajutorul altcuiva ei sunt nimeni, sunt pierduti, proverbul ala rade cine rade la urmawinking, asa ca principalu e sa fii sanatoasa, si incearca sa castigi autoritate nu prin bani, si rau, dar prin intelegenta, ca unii se tem de asa persoane si nu le mai critica chiar cind trebuiewinking, have a nice day

| gigiro a răspuns:

Unii te critica din invidie, altii din neputinta. S-ar putea sa fie invidiosi pe tine ca tu esti originala. S-ar putea ca tu sa fii extravaganta sau sa adopti o imbracaminte neadecvata la scola. Am mai observat ca toti se uita si spun, a nu-i de firma, uitand ca si lucrurile de mai slaba calitate pot fi dragute. Nu-ti mai spun ca am vazut un reportaj in care erau comparate mai multa produse, chiar si tehnice -de firma, sau nu. In 90% din ele, au fost mai bune calitativ cele care nu erau de firma, blugi, ciorapi, pantofi. La noi e o moda sa fie de firma, dar nu e asa. De exemplu, o crema de fata de la Vichy costa aprox. 20 €, un produs romanesc naturist, la fel de bun (daca nu mai bun ) costa 7 €. Cel putin 10 €, sunt platiti pentru ca poarta numele firmei Vichy(nike, adidas, etc ) Tu la varsta ta trebuie sa te decizi, te imbraci de firma sau cu ce-ti place, numai bine sa-ti stea si sa te simti tu mai bine. Mie, sincera sa fiu nu-mi place spiritul de turma, daca toti au iPOD, eu neaparat trebuie sa-mi iau asa ceva, ca sa nu-ti mai vorbesc de haine... Intotdeauna mi-a placut sa fiu putin altfel, daca intelegi ce vreau sa spun, o nota de originalitate, dar nu am intrecut masura.

| Paris a răspuns:

Criticile nu sunt intotdeauna rodul invidiei. intr-adevar, o parte dintre ele pot rezulta din aceasta, insa de multa ori, trebuie sa acceptam faptul ca oamenii au gusturi diferite, si ca acestea nu se schimba niciodata. Nu ne ramane decat sa alegem intre 2 lucruri: ori sa le ascultam parerile si sa ne schimbam noi dupa ei, ori sa nu ne intereseze si sa ramanem in continuare la stilul nostru propriu happy

| Hombre a răspuns:

Pai barfesc ''critica'' pentru ca nu au treaba.Vezi dupa cum bine spui si tu ''sa se afle in treaba''. Draga mea esti o comoara pentru ca iata le dai de treaba altfel stand prea mult degeaba ar da in obezitate.Deci putem spune ca-ti aduci aportul la mentinerea sanatati lor. Fara fundita si sa auzim de bine.

| Razvan a răspuns:

Ce sa zic...De aia nu mai poti tu, ca rade X cand te vede cu suvitalaughing
Am o colega care se imbraca ciudat si mereu se iau profii de ea si le raspunde intr-un mod respectos dar ironichee hee
Oamenii superficiali judeca dupa aparentehappy

| anka a răspuns:

Pentru ca unii se uita mai mult in ograda vecinului si nu o cunosc bine pe cea proprie.

| LoveMusic explică:

Vă spun, nici nu sunt penibilă cu şuviţa, nici nu sunt de altă etnie, nici nu mi-a stat rău cu bluza. Ce au? (au fost 3 persoane, care m-au criticat, dar prietenii mi-au fost aproape)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am gasit cei mai tari papucei pe http://papuceiDeFitze.hi5.com. AU inebunit toate colegele mele cand au vazut. abia astept modele noiiiiiiiiiii.

| Madleneee a răspuns:

Te critica ptc ca au vazut ca esti cu mult inaintea lor... te-ai sarutat ai bluza noua... tu ai sufivita si eu nu INVIDIA