La scoala nu se merge cu mobilul si poti sa schimbi clasa daca sant nebuni acolo.
Foarte bine ca te paraste, nu e frumos sa copii... iar la scoala iti tii telefonul il buzunar nu in mana... acasa fa curatenie daca e dezordine
Wut? Dacă nici să copii nu am voie, atunci ce am voie? Telefonul e mereu in banca si ghiozdan...
in banca? Esti foarte desteapta. iar despre copiat. NU AI VOIE.
Deschide geamul si muta-te langa el,cat despre copiat,incearca sa nu mai fii prins, fii si tu mai discret, sa nu intelegi ca iti recomand sa copiezi mereu, sigur ca nu, copiatul nu e bun decat la anumite materii unde nu prea te descurci.
Pai daca la tine in clasa miroase urat deschide pur si simplu geamul si stai langa el in pauza sau iesi afara. Atat de rau nu cred ca este, fiindca daca ar fi fost chiar insuportabil nici profesorii nu ar fi putut sa reziste. Nu trebuie sa te superi din cauza faptului ca ai luat 9 la matematica, e doar un test initial; iar faptul ca ai luat nota mai mica decat voiai ar trebui sa te motiveze sa inveti mai bine pentru testul urmator. Acelor fete nu le mai permite sa iti ia telefonul, fii mai ferm cu ele ca nu cred ca nu ai puterea sa tii de el cand vor sa ti-l ia din mana. Iar il legatura cu copiatul, incarca sa te dezveti de acest obicei. Apuca-te sa inveti pentru teste cu ceva timp inainte, nu lasa totul pentru ultimul moment, si vei vedea ca te vei simti mult mai bine cand vei lua o nota mare pe merit, pe ceea ce stii nu pe ceea ce ai copiat. Sper ca te-am ajutat!
Hai frate Trebuie sa fitii unitii Normal ca daca ai fite si arfe nu te ''place'' nimeni, si normal ca te parasc daca te vad asa..de unde stii tu ca acele ''pitipoance'' nu am ''papucii'' de la H and M...doamne Intelege-te cu ei, o sa iti fie dor in clasa a 8a de ei..eu nu pot sa cred cum trece timpul..imi v a fii super dor de colegii mei..Bafta
No, nu am fițe. Invata sa scrii si dupa aia mai vorbim.
Cum nu ai fite scumpii? Normal ca nu te suporta ) deja si mie imi pari antipatica ...Pff, aiurea de tine. mai bine te muti din clasa si capatii unii de alti caci nici ei nu cred ca te au la suflet Si nu iti mai face probleme de cum scriu eu, stai linistita! '''Fa pe desteapta la ore nu cu mine pe TPU''
Probabil e clasa a 5a, a 6a si nu stie sa isi aprecieze colegii... Timpul o sa treaca si vor ajunge clasa a8a...o sa ii para rau ca nu a profitat de anii de generala