anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am săturat de școală, m-am săturat de tot! Stau intr-o clasa care pute pur si simplu ( laughing ) de cocalari care nu stiu ce e ala deodorant si de pitipoance care se lauda ca au papuci de la H&M.
Ce să fac? Azi am luat 9 la test inițial la mate și mor de ciuda pentru ca ne-a dat un test usor, dar format din cateva exercitii, si daca greseam pur si simplu unul, aveam din start scazute cateva puncte. Cand ajung acasa vad ca e o dezordine cumplită si observ ca mi s-a rupt si ghiozdanul intr-o parte.
Nu mai stiu ce sa fac. Cand merg la scoala imi aduc telefonul, unele retarde obisnuiesc sa mi-l ia din mana. La teste, cand vreau si eu sa copii, sare una si ma pîrăște pe loc.
Ce să fac?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La scoala nu se merge cu mobilul si poti sa schimbi clasa daca sant nebuni acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte bine ca te paraste, nu e frumos sa copii... iar la scoala iti tii telefonul il buzunar nu in mana... acasa fa curatenie daca e dezordine

| Guardian0 a răspuns (pentru suntserios):

Wut? Dacă nici să copii nu am voie, atunci ce am voie? Telefonul e mereu in banca si ghiozdan...

| KnowEverything a răspuns (pentru Guardian0):

laughing in banca? laughing Esti foarte desteapta. iar despre copiat. NU AI VOIE.

| suMRed34 a răspuns:

Deschide geamul si muta-te langa el,cat despre copiat,incearca sa nu mai fii prins, fii si tu mai discret, sa nu intelegi ca iti recomand sa copiezi mereu, sigur ca nu, copiatul nu e bun decat la anumite materii unde nu prea te descurci.

| Guardian0 a răspuns (pentru suMRed34):

Langa geam sta nebuna care ma parăște laughing).

| Snowfall a răspuns:

Pai daca la tine in clasa miroase urat deschide pur si simplu geamul si stai langa el in pauza sau iesi afara. Atat de rau nu cred ca este, fiindca daca ar fi fost chiar insuportabil nici profesorii nu ar fi putut sa reziste. Nu trebuie sa te superi din cauza faptului ca ai luat 9 la matematica, e doar un test initial; iar faptul ca ai luat nota mai mica decat voiai ar trebui sa te motiveze sa inveti mai bine pentru testul urmator. Acelor fete nu le mai permite sa iti ia telefonul, fii mai ferm cu ele ca nu cred ca nu ai puterea sa tii de el cand vor sa ti-l ia din mana. Iar il legatura cu copiatul, incarca sa te dezveti de acest obicei. Apuca-te sa inveti pentru teste cu ceva timp inainte, nu lasa totul pentru ultimul moment, si vei vedea ca te vei simti mult mai bine cand vei lua o nota mare pe merit, pe ceea ce stii nu pe ceea ce ai copiat. Sper ca te-am ajutat!

| Guardian0 a răspuns (pentru Snowfall):

... am copiat și eu de doua ori in viata mea si acum sari la mine laughing. No, nu copii. Doar un cuvant doua, nicidecum o lectie.

| MihaelaMiikii a răspuns:

Hai frate straight face Trebuie sa fitii unitii happy Normal ca daca ai fite si arfe nu te ''place'' nimeni, si normal ca te parasc daca te vad asa..de unde stii tu ca acele ''pitipoance'' nu am ''papucii'' de la H and M...doamne straight face Intelege-te cu ei, o sa iti fie dor in clasa a 8a de ei..eu nu pot sa cred cum trece timpul..imi v a fii super dor de colegii mei..Bafta

| Guardian0 a răspuns (pentru MihaelaMiikii):

No, nu am fițe. Invata sa scrii si dupa aia mai vorbim.

| MihaelaMiikii a răspuns:

Cum nu ai fite scumpii? straight face Normal ca nu te suporta laughing) deja si mie imi pari antipatica straight face...Pff, aiurea de tine. mai bine te muti din clasa si capatii unii de alti caci nici ei nu cred ca te au la suflet laughing Si nu iti mai face probleme de cum scriu eu, stai linistita! '''Fa pe desteapta la ore nu cu mine pe TPU''winking

| Agentuu a răspuns:

În ce clasa ești, măi țâcă?

| MihaelaMiikii a răspuns (pentru Agentuu):

Probabil e clasa a 5a, a 6a si nu stie sa isi aprecieze colegii... Timpul o sa treaca si vor ajunge clasa a8a...o sa ii para rau ca nu a profitat de anii de generalawinking

Întrebări similare