| vivigirl a întrebat:

M-am saturat de intrebari gen: "am facut-o cu o banana. pot ramane insarcinata?", "m-am masturbat cu un stilou. pot ramane insarcinata? ". etc. Cum de sa ajuns la asemenea intrebari? Copii aia au macar putina minte in capul ala?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Copii care pun astfel de intrebari, sunt doar curiosi si doar COPII. Problema e ca este foarte greu sa le "franezi" aceasta curiozitate.De vina sunt parintii, scoala si faptul ca nu pot fi ingraditi pe asfel de site-uri de socializare. Care e riscul cu site-urile? Cine stie ce "obedat" le poate raspunde in doi peri sau "la misto" dandu-le idea unor noi "fantezii ". E trist, pentru ca acesti copii, depasesc astfel prea usor aceasta etapa a vietii.considerand ca in viata important e doar latura sexuala. Poate se va gasi vreodata un barbat adevarat, care sa le explice ce si cum e cu "irosirea sexualitatii", ca omul nu e o fiinta sexuala toata viata, ca sexualitatea e doar o componenta a dragostei.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si putem noi face ceva?thinking
S-a discutat de multe ori acest aspect si rezultatul e 0 barat.La fel problema cu raportarea aiurea
Daca echipa nu ia masuri noi ce putem face

| Firefly a răspuns:

Iti dai seama ca acele intrebari au fost puse de copii disperati dupa atentie care isi bat joc de persoanele care "pun botul"?
batting eyelashesFelicitari, tocmai le-ai dat satisfactie.

Inainte sa mai pui la indoiala inteligenta altora, eu zic sa mai pui mana pe abecedar si sa inveti sa scrii corect romaneste.

| alexutu001 a răspuns:

Buna te sustin in totalitate pana mai inainte toata lumea intreba despre cure de slabire si majoritatea intrebarilor erau pe domeniul asta in comparatie cu intrebarile stupide pe care le-ai amintit si tu prefer sa raspund la cele din domeniu de slabit.astea de mai sus sunt absurde probabil sunt puse de plictisealastraight face si cred ca trebuie sa ne obisnuim cu intrebari de genu astazi deja la 11 ani copiii se gandesc numai sex x_x frate traiti-va copilaria aveti timp si de sex...

| spywar3 a răspuns:

Eu ma bucur ca exista astfel de intrebari. am si eu dc rade ca, in ultimul timp comediile parca nu mai sunt asa amuzante.