| CatMeadow a întrebat:

M-am saturat de parintii! nu au nici un pic de rabdare cu mine? ce dracu sa fac? ma simt si naspa ca scriu asta!

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Niinuuu a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema
incearca sa ii intelegi si sa fi prieten cu ei
iti va folosi
acum esti nervoasa asteapta sa te valmezi si totul va fi bine

| buterfly a răspuns:

Poi hai sa o luam cu inceputulbig grin Exista posibilitatea ca tu sa nu ai rabdare cu ei. Te-ai gandit la asta? Nu stiu acum cati ani ai dar, si eu ca si orice adolescent am probleme cu parintii dar incerc sa le rezolv cat mai bine...Incer sa-i inteleg, cu toate ca uneori nu imi convine parerea lor da oricum parerea mea e ca nici un parinte nu vrea raul copilului lui(asta in cazurile fericite facand exceptie de unele cazuri) Poate ar trebui sa te pui si tu putin in locul lor

Sper ca ti-am fos de ajutor! Oricum succes!happy

| mgtow a răspuns:

Mai rezista pana ajungi pe picioarele tale

| fanJBfan a răspuns:

sad... incearca sa le explici ca trebuie sa aiba mai multa rabdare cu tine... ca esti copilul lor si trebuie sa se increada in tine, nu sa te complice si mai mult. te pupic! by3

| justanothercat a răspuns:

Stiu cum e aceeasi problema, doar nu-i baga in seama lasa-i sa vorbeasca singuriwinking

| NAdrian a răspuns:

Eu iti recomand sa citesti cateva superstitii in domeniul care te enerveaza

| Angelofdemon a răspuns:

Fa-te ca nu ii auzi asa fc eu si functioneaza
ori vorbesti pe ton scazut cu ei ii rogi frumos ca daca cumva are vreo nelamurire la tine sa vorbeasca cu calm ca nu esti surda happy asa fc eu si merge :*

| TeddyAn a răspuns:

Este normal... Pentru un adolescent parintii sunt mereu o... "problema" insa nu datorita faptului ca nu va intelegeti ci datorita faptului ca in perioada aceasta vrem sa fim independenti, liberi iar parintii impun interdictii ce stau in calea noastra.

Pentru inceput ar trebui sa te calmezi, sa iti vezi de treaba ta (asta insemnand sa nu discuti cu parintii lucruri prea personale in sensul ca ar putea evolua intr-o cearta) si sa privesti problema si din punctul lor de vedere (gandeste-te ca sunt parintii tai si iti vor numai binele)

| MihaelaaaaaMhm a răspuns:

Stai calma. Mi se intampla si mie si cred ca toata lumea are momente dificile, poate au o problema de care nu sti si nu au timp de tine. Sunt sigura ca totul o sa fie bine daca ii intelegi. STAI CALMA! Bafta!

| Edgar a răspuns:

Deci punete pe pe un scaun sau unde vrei tu si punete pe ganduri si pana nu o sa te prinzi cu cinei baiua adica cu tine sau cu parinti tai stai si gandeste-te. Asculta pe mine. Daca tu esti care nu face ceva bine schimbate si daca cu ei ii ceva bai spune-le in ochii.