| AloneInTheDarkness a întrebat:

M-am saturat de singuratate .vreau sa imi fac si eu o prietena dar oricat as incerca esuez,presupun ca din cauza felului cum arat.Cum as putea sa scap de singurataea asta care ma apasa? Plssss ajutor (Nu imi spuneti ca sa ies cu prietenii si chestii din astea ca nu am asa ceva ) sad

Răspuns Câştigător
| 女明DongRi a răspuns:

E putin mai complicat, dar poti incerca.
In primul rand fetele se uita la aspectul fizic, asa ca nu trebuie sa disperi, fiecare avem defecte.
Poti incerca sa iti faci o freza moderna sau sa-ti lasi parul sa creasca, gen bob, deoarece se poarta mult acum.
Iti poti schimba si stilul vestimentar, deoarece si acesta e foarte important. Uite niste site-uri:
http://www.newyorker.de/
http://www.bershka.com/......501/179502
Ca sa fii bagat in seama de fete trebuie sa le atragi si fizic, dar si prin umor. Deci poti incepe sa inveti niste glumite bune, care sa le faca sa rada.
Bafta!

14 răspunsuri:
| Paulicamm a răspuns:

AAA pai...Ca sa-ti faci o prietena trebuie sa iti fie amica.Deci nu te duci pe strada si vezi una si-o intrebi.
Sii trebuie sa ai prieteni destuli.Asa, singur nu prea merge

| Roxiii03 a răspuns:

De fapt nu prea merge cu glume si bancuri... Eu te-as sfatui sa incerci sa-ti faca prieteni mai intai... te miri ca nu ai prietena dar nu ai nici prieteni... daca te-ai saturat de singuratate fa-ti prieteni! O fata nu vrea sa aiba un prieten care sa stea toata ziua inchis in casa straight face.

| AloneInTheDarkness explică (pentru Roxiii03):

As vrea sa imi fac dar cum parintii mei dragi nu imi permit nimc, numai fratelui meu ii permit, cred ca voi ramane asa mult timp de acum incolo si nici nu am incredere in mine.O schimbare de look nici asta nu am nicio sansa tot din cauza faptulu ca ei nu vor sa fac nimic decat sa stau inchis in casa si sa ma foloseasca cum vor ei crying crying

| Roxiii03 a răspuns:

Tu glumesti? Ai 17 ani si nu ai prieteni si stai inchis in casa mai ceva ca intr-o inchisoare? straight face

Pune piciorul in prag! Spune-le ce gandesti si spune-le ca daca nu iti dau libertate iti vei face tu singur! Adica... vorbesc serios... povestea ta este chiar trista straight face... Macar cu colegii de clasa te intelegi?

Deja am incercat asta si ghici ce? Tata ma amenintat ca ma omoara si mi-a tras o mama de bataie de sa nu o uit.Nu nu ma inteleg cu mai nimeni toti imi vor raul nu am pe nimeni, nu stiu dc mai traiesc crying

| Roxiii03 a răspuns:

Mi se pare chiar troist straight face! Eu zic sa incep pentru inceput sa te intelegi cu colegii tai...

NU pot sa ma inteleg cu nimeni toti ma judeca dupa felul cum arat si cum ma imbrac isi bat joc de mine, ma barfesc tot timpul mai bine m-as sinucide si asi scapa de chinul asta. Asta e id meu ady_ivanceanu_mereu si vbim mai mai in detaliu despre ast adaca vrei.

| 女明DongRi a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Cunosc multi care sunt in situatia ta. Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa fii agreat la scoala mai intai e sa fii deschis, sa-ti spui punctul de vedere, sa mai iesi pe afara, sa uiti de problemele de acasa. Ei vor observa ca nu esti asa cum credeau si poate totul se va schimba, macar partial.

| AloneInTheDarkness explică (pentru 女明DongRi):

Nu intelegi ca sunt ca intr-o inchisoare ca nu am nicio iesire as vrea sa fac asta sa mai ies si eu pe afara ddar nu sunt lasat, nevoile mele pentru ei nu conteaza ei vor doar sa ma faca sasufar, din cauza lor numai am viata de mult crying as vrea sa pot sa schimb ceva dar chiar nu se poate :-

| 女明DongRi a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Ok, am inteles.

| alexpitrock a răspuns:

Pentru inceput iti pot spune desi stiu ca nu te va incuraja foarte mult, pentru ca nici pe mine nu m-ar ajuta, mai sunt destule persoane in situatia ta, din pacate, asta e lumea in care traim, nu toti putem fi fericiti, chiar acum cativa ani ma aflam intr-o situatie ca a ta, singur fara niciun prieten, prietena, cu ganduri nu prea bune, intre timp mi-am mai facut cativa prieteni dar cam tot la fel de singur ma simt, sigur sa ai prieteni mai ajuta dar depresia ramane tot acolo. sfaturile mele daca esti destul de puternic: fie sa pleci de acasa si sa-ti gasesti ceva de lucru ca sa te susti ori sa anunti protectia copilului: daca tatal tau mai da in tine fotografiaza vanataile, violenta in familie cred ca poate sa-ti decada tatal din drepturi, ...ar trebui sa primesti ajutor. Oricum ai da-o trebuie sa iesi din casa aia! Odata pe picioarele tale ar trebui sa-ti faci si prieteni. Sfaturile mele pentru scoala, incearca sa-ti faci prieteni din alte clase, de la un simplu salut se poate ajunge departe.Totul depinde de tine.

| SigurPeTine a răspuns:

La ce nume ai la cont... nu cred ca ai vrea sa iti faci prieteni straight face