Ceea ce ai scris este exact ceea ce gandesc si eu, cu exceptia faptului ca nu imi mai bat capul si nu ma mai intreb in legatura cu toate astea, fiindca nu are niciun rost. Am ajuns la concluzia ca o mare parte din oameni pur si simplu nu pot si nici nu vor macar sa incerce sa inteleaga anumite lucruri, daramite sa le accepte. Am observat si eu asemenea persoane peste tot in jurul meu, insa le ignor si merg mai departe, fara sa ma intereseze. Ideea este sa nu le mai dai atentie si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa le iei in seama asa-zisa parere, adesea exprimata fara a fi ceruta in prealabil (probabil ti s-a intamplat si tie sa mergi pe strada si sa auzi tot felul de chestii pe care le striga unii si altii din categoriile enumerate de tine, care sunt nonsensuri si aberatii). Cat despre muzica, ceea ce inseamna cu adevarat muzica buna este, din pacate, ascultata de o parte relativ mica de persoane din Romania. Nu ai ce sa faci in privinta asta, decat sa fii multumita ca nu faci parte din cei care asculta ceva doar fiindca e "la moda" sau "suna bine", doar ca sa fie "in rand cu lumea".
Ai mare dreptate. Dar, hei! Traim in Romania pana la urma!
Nu te mai consuma mai fata atata pentru lucrurile astea.Romania este plina de asa ceva daca vrei sa scapi de ele nu trebuie sa schimbi scoala ci tara
Daca ar fi atat de usor, astazi nu mi-as mai bate capul cu asa ceva. :\
Pentru unii tinutele cool si trendul EMO inseamna evolutie, pentru ca le permite sa isi evidentieze personalitatea (acum fie vorba intre noi, cei care sustin ca sunt emo, ca asa e personalitatea lor, sunt doar niste roboti care adopta un curent care li s-a parut interensat). Nu ai sa vezi un emo de 25-30 ani. De ce? Pentru ca nu a fost influentat de nimeni.
Pana la urma asa evolueaza societatea este din ce in ce mai atrasa de nonvalori pentru ca infuleteaza usor prin intermediul tehnologiei.
Pai noi, ca tot suntem romani, avem obiceiul prost de a copia tot ce vedem in strainatate. Sau cel putin incercam sa copiem. Trendul "emo" este doar un mod prostesc de a te face bagat in seama, si din pacate, tot mai multi "il adopta" asa cum pot.
Evolueaza!
Bate palma! xD
E doar parerea mea si a celor care nu ii suporta pe cei care asculta Puya si chestii de genu' tau.Si alta data cand mai dai un raspuns aici, gandeste-te de 2 ori inainte, ca sa vezi ce lucruri stupide scrii.
P.S.: Verifica ortografia, din ce scrii tu denota ca suntem un popor de analfabeti care nici limba noastra nu o stim.( Puteai sa scrii "capul" sau "capu' ", depinde)
Nu iti cere nimeni sa iti pui batic. Iti cerem sa evoluezi. Vremea cand se purtau fuste cat mai scurte, se vorbea pe messenger si se folosea hi5-ul a trecut. As fi chiar curioasa cand ati citit ultima carte, sau cand v-ati facut temele. . Nu sunteti "cool" daca sunteti proaste si nu va faceti temele.
Daca trecea " vremea ". cum spui tu... nu se mai facea asta, pentru alti a trecut, pentru uni mai putin, pentru alti deloc. Fiecare cu pararea lui/ei!
Elenastoica9 întreabă: