Pfff, poate că nu ar trebui să iei totul în serios, ai o viaţă da şi trebuie să o trăieşti. Iar la examenu ăla chiar trebuie să înveţi ca să poţi să-l treci. Nu te gândi la moarte! Gândeşte-te că o să ai un viitor, nu ţi-l distruge. Vorbeste cu parintii tai si spune-le ce te nemulţumeşte
Nu trebuie sa mori chiar daca acum e rau poate mai tarziu va fi bine. Daca ei iti fac viata un cosmar fale-o si tu.Sau mutate la bunici daca ei sunt mai buni daca nu vei avea de treaba si ii ve rasplati cu acceasi moneda nu trebuie sa mori pentru alti daca ei sunt fraieri si nu realizeaza ca nu esti un obect cu care fac ce vor ei. Si poate o sa mai vrie inca o viata cand o sa fi la 2 metri sub pamant dar va fi prea tarziu.Nu merita sa mori cum ziceai ai o singura viata traieste-o arata-le ca nu iti pasa asta ii vor enerva mai tare.
Buna, maaai! In primul rand, invata sa vezi intotdeauna partea plina a paharului: parintii tai te critica nu pentru ca iti vor raul, ci pentru ca vor ca tu sa fii ceva mai indemanatic, sa inveti mai mult, sa-i poti ajuta si pe ei la nevoie...la urma urmii, nimeni nu'i obligat sa mearga la scarbici sa-ti aduca bani pentru a-ti indeplini micile placeri ( presupun ca asta fac si parintii tai, nu? ), iar ei vor sa stie ca tu meriti acei bani primiti. In al doilea rand, trebuie sa ai mai multa incredere in fortele proprii si sa-ti spui intotdeauna, chiar daca mai gresesti ca te descurci excelent. Fa lucrurile care iti plac, invata sa canti la un instrument, practica un sport nou, citeste etc...
Crede-ma, sinuciderea nu este solutia potrivita, ti-o spun din proprie experienta Sunt destule lucruri frumoase in viata pe care tu inca nu le-ai descoperit si pentru care merita sa-ti mai dai o sansa! Succes la examenul de-a8a...eu de-abia am scapat de el! Te pupacesc... fundita? :*:*:*
E! Stai un pic. Daca nu te pricepi la unele lucruri poate esti bun la altele.Repira adanc de cateva ori, calmeaza-te. Orienteasa-te spre lucruri care iti fac placere, care te pricepi. Daca nu stii sa faci unele lucruri spune-i tatalui tau sa iti arate.De unde sa stii daca nu-ti spune? Asa e la varsta ta.Primesti numai critici, nu esti bun de nimic...Stai linistit, nu se merita sa mori din asta!
Mah da vorbeste cu parintii tai spune`le ce te supara.si cu prietenii mergi la ei si daca ai gresit tu cu ceva iti ceri scuze, si daca au gresit ei cu ceva tot iti ceri scuze ca asa-i frumos.si eu ma cert cu mama si cu tata si cu prietenii...da nu bag in seama pe nimeni care ma descurajeaza! prietene moartea nu`i o solutie doar cei slabi o fac si nu cred ca esti printre ei
Esti nebun, nu o sa pici, eu acum trec in a 9-a si mi-am rupt tibia, am dat examenele acasa si nu am invatat nimic.
Daca chiar ti-se pare ca e prea mult, cautati alti prieteni cu care sa te intelegi mai bine, prostii sunt peste tot, de tine depinde daca ii vezi sau ii lasi sa se evaporeze pe langa tine
Bafta!
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: