| elena999 a întrebat:

M-am saturat de toti colegii astia de-ai mei.Isi bat joc de oricine.De mine nu prea des, dar de unele persoane chiar foarte mult.Se cred ei mai populari...Eu nu-s populara, n-am decat 4 prieteni buni de tot(sunt din clasa, nu din scoala).Ma enerveaza ca isi bat joc de una dintre aceste persoana, de o fata careia ii place manga.Este buna pictorita, deseneaza manga super tare si a inceput sa invete japoneza.Din cauza asta isi bat joc de ea.Ii zic,, japonezo" si mai stiu eu ce porecle.Si atunci cand noi incepem sa radem,se uita la noi de parca vor sa zica,,Ce-au si astea?",ca noi nu avem voie sa radem.Da' cand ele se alearga cu baietii si rad de se aude peste tot in holul scolii, noi nu trebuie sa zicem nimic, ca suntem mai prejos.Noi nu avem voie sa facem exercitii la sport, ca suntem,, ciudate".Ele la sport stau si barfesc pe banci si noi suntem ciudate ca facem sport.Eu nu prea pot sa le iau apararea prietenelor mele, pentru ca sunt foarte sensibila si dupa ce ma cert cu cineva imi vine sa plang.Intrebarea mea acum e de ce ele se simt mai presus.Super bogate nu-s, de exemplu prietena mea cea mai buna e mai bogata da nu-i populara.De ce suntem noi ciudati facem lucruri pe care ele nu le fac? Mersi ca ati avut rabdare sa cititi!

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Asa sunt unele persoane chiar daca sunt sarace lipite, se cred perfecte! aunt frumoase, bune si mai stiu eu ce!
Incearca sa nu le bagi in seama, niciodata nu se vor schimba! indiferenta doare si inca cum!

3 răspunsuri:
| CrazzzyA a răspuns:

Omg laughing Ce clasa esti?
Astea se numesc persoane disperate dupa atentie.

| elena999 explică (pentru CrazzzyA):

Sunt a 7-a

| CrazzzyA a răspuns (pentru elena999):

Eh, mai un an si scapi de ele... laughing