Toti trecem prin perioade mai grele, acum treci tu prin una, din cauza ca avetia ceasta situatie tie ti se pare ca ceilati te vad inferioara fiindca asa te crezi si tu.Si eu stau intr-un sat si fac naveta la oras acum sunt a 11 a, nu ti fa griji o sa treaca si asta, nu o invinovati pe mama ta poate se comporta asa fiindca vrea sa te protejeze, sa nu te mai incarce si pe tine cu problemele ei.Nu cred ca mama ta o sa te faca sa renunti la scoala, nu nu nu, cred ca o sa se zbata pentru tine si o sa te ajute, o mama nu poate sa ii vrea raul copilului ei. Youcandoit are dreptate, iti place sa alergi fa-o, nu e o crima, e normal sa te priveasca lumea assa, traiesc la sat si stiu cam ce gandire au oameni.Nu ii lua in seama asta iti face placere continua, daca o sa renuti la ce iti place doar ca unii te privesc cu ura nu o sa progresezi.Acum scopul tau e sa inveti, pana la anul mai e mult, mama ta isi poate gasi o slujba pana atunci si totul o sa fie bine. Daca naveta o sa fie cam foarte scumpa, e posibil sa stai la internat sau la o gazda, sa calculati unde mai eftin si care e modalitatea mai buna.La laiceu o sa poti lua o bursa de merit, sau daca nu sunt burse sociale in care tu cred ca te incadrezi si o sa fie un venit in plus care o sa va ajute.
O sa treaca, viata te pune la incercare mereu si se spune ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci.
Daca tie iti place sa faci ceva nu te opri doar pentru ca lumea se uita urat(faza cu alergatu) fi tu insuti si o sa vezi ca o sa treca toate.
Fata vroia o vorba buna, nu trebuia neaparat sa puna o intrebare ca sa vezi ca e cu moralul la pamant.