Eu pe tine?
In jurul meu, sau alaturi de mine, sau. sau...
Tu... Tu ești de condamnat, fiindcă întotdeauna aduci câte un zâmbet! : ))
Sarut manusitele Coana Joitica; pana dincolo de coate si pana dincolo de usa dormitorului.
Ohoo, monșer, ușa dormitorului e închisă!
Nu-i bai; folosim echipamentul de alpinism si iesim pe fereastra.
"Ei, cum le stii dumneata, bobocule"… zise Caragiale.
http://imgur.com/a/iXt0g
Nu te dau de gol, Zitzo.
Nu mă-npinge că amețesc... ))
Iordache adu sarurile Zitzei si pune d'un ceai de lavanda.
Ca’va’s’zică, propui… Zoe, Zoe, fii bărbată!
Bem împreună monșer! (apropo, ce beneficii are?) Să am pardon de curiozitate!
Nu-i afrodisiac; suntem suficient de nabadaiosi. usor sedativ, regleaza tensiunea arteriala si stabilizeaza ritmul cardiac, auta la o mai buna digestie, intareste sistemul imunitar, etc, etc
Excelent, excelent! Emoțiunea aduce tot sângele la inimă, și de aici, vine cu frig! Pentru că în corp n-a mai rămas nicio picătură.
Viata noastra o traim asa cum ne-o da Dumnezeu. Toata lumea va muri la un moment dat. Daca ne gandim la moarte nu vom reusi in viata cu nimic.
Iti recomand sa citesti, sa inveti limbi noi, sa desenezi sau sa pictezi.
Poate multa lume s-a saturat de viata si isi doresc sa moara, dar din punctul meu de vedere trebuie SA NE TRAIM VIATA asa cum este scris in Biblie... simplu (Înapoi la simplitate) și în rugăciune.
Totuși să nu uităm de activitățiile zilnice.
Recomandarea mea: Linistește-te! Vei trece peste aceasta dorință în scurt timp (câteva zile până la câțiva ani). Depinde doar de TINE.
Gaseste-ti un motiv pentru a trai viata. Adopta un catel. Gaseste un personaj de film simpatic. Mananca lucruri interesante. Fa-ti un hobby. Si vei vedea cat de frumoasa e viata
doubleb întreabă: