Daca asa faci cand ti-a plecat cel mai bun prieten ce ai sa faci in momentul in care iti vor muri parintii, oamenii la care se presupune ca tii cel mai mult? O sa te sinucizi? Hai sa fim seriosi.Iei totul mult prea personal.Gandeste-te ca daca el a ales sa plece acolo e pentru ca spera la o viata mai buna.Prietenia poate face fata distantei daca este o prietenie adevarata
Iesi cu colegii de liceu/facultate/serviciu.La inceput te vei simti in plus dar cu timpul se va ameliora situatia
Asa eram si eu cand eram mic, insa sfatul meu este sa te duci la un club(fotbal, basket...la ceva unde se aduna lumea, in plus sporturile sunt sanatoase si faci conditie fizica deci s-ar putea sa-ti faci si o prietena daca urmezi sfatul meu... daca asta nu merge te rog, spune-mi ce varsta ai fiindca ar fi mult mai usor daca as sti. ty
Incearca sa nu te panichezi.Nu e un capat de tara ca s-a mutat prietenul tau cel mai bun, incearca sa iti faci prieteni noi...sa mergeti la un film, la o pizza vezi tu. De ex: azi dimineata am aflat ca pritetena mea cea mai buna( o ciudata coincidenta) pleaca in Spania. Mi-a fost greu sa aflu vestea. da nu e un capat de tara oke? Nu se poate sa il ai doar pe el ca prieten succes
Cauta un exemplu de curaj. Cauta un luptator daca vrei sa inveti ceva! Cauta-l pe acela care sta in mijlocul oamenilor si reuseste sa duca inca Lupta cea Buna intarindu-si credinta cu fiecare lovitura primita. Cauta omul care lucreza 8 ore pe zi la servici, apoi inca cateva acasa si tot mai are timp sa vorbeasca si sa faca o fapta buna.
@Deschide-ti ochii, cauta-l printre cunoscuti, sau printre cunoscutii cunoscutilor... nu e departe de tine.
@@Si cel mai bine ar fi sa iti faci o prietena ca din prieteni in prieteni devi popular si numai esti pusnic dar atentie prieteni cu intentii bune care in ziua de azi se gasesc mai greu
bafta si astept un raspuns daca ti-a fost de ajutor ceva din tot ce am scris