Daca se poate inregistrati-l si apoi sa vina toti parintii la scoala! Clar are o problema! Asta e ABUZ psihologic! Sa faca unul dintre parinti cerere care consiliul profesoral in care cere luarea de masuri disciplinare pentru limbaj neadecvat si ce mai face..si pentru faptul ca va abuzeaza psihic, iar ceilalti parinti sa semneze respectiva hartie. Uniti-va si ve-ti reusi sa scapati de nebun. Daca directorul nu asculta sau nu face ceva, atunci parintii sa mearga la Inspectoratul Scolar. Daca nici acolo sa anunte Digi, se pare ca am ajuns atat de rau incat numai asa se poate rezolva ceva.
Parintii stiu despre dubiosul din clasa? Ar trebui mutat disciplinar in alta parte! Si eu am avut un asemenea "coleg" in scoala generala. Am scapat greu de el, abia prin clasa a 7-a fiindca a ramas repetent. Directorul ce spune despre situatia data? Nu face nimic pentru a va ajuta? Diriginta voastra cred ca asteapta punguta cu cafea si bomboanele ca sa rezolve problema. Cel mai bine ar fi ca parintii sa fie instiintati si sa vina toti la scoala pentru a sta de vorba cu directorul.
Zi-le la colegi ca toti sa le spuna parintilor despre el ca sa se ia masuri si parintii vor scrie cerere sa-l mute in alta clasa sau sa-l exmatriculeze.
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: