| Werimar a întrebat:

M-am saturat! M-am saturat sa ma conving singur in fiecare seara ca ma voi schimba, ca voi devenii o persoana mai buna…din toate punctele de vedere. Nu mai support nimic, nici macar pe mine. Am nevoie de o schimbare. Nu stiu exact ce sa fac, nu am nici cea mai mica idée. Prietenii mei probabil nici nu stiu asta dar nu ii invinuiesc. Cum oare ar putea sa realizeze cand eu incerc sa imi reprim orice sentiment negativ, orice emotie care nu isi are rostul. M-am saturat sa fiu mereu persoana cu ceva de spus, persoana care ajuta pe toata lumea, persoana care nu lasa niciodata pe cineva la greu. M-am saturat sa fiu mereu cu zambetul pe buze ca si cum totul ar fi perfect in viata mea. Ei bine… nu e. Deseori ma intreb cand se va schimba viata mea, cand voi reusi sa imi ating scopurile si cand voi fi cu adevarat multumit de mine. In starea actuala nu mai pot rezista mult timp, simt ca o sa izbucnesc cat de curand. Nu sunt genul de persoana care sa isi exprime gandurile prin scris dar in momentul de fata nu cred ca am altceva de facut. An de an ma tot mint seara de seara ca voi schimba ceva. Intr-adevar pot spune ca personalitatea mea am definito si sunt multumit de asta. E cam singurul lucru de care sunt mandru. Datorita ei am prietenii care ii am. Totusi trebuie sa recunosc ca sunt tipul de persoana care uraste sa fie singura. Am nevoie constant de cineva in viata mea, si simt usor usor cum toata lumea isi croieste propiul drum in viata si eu nu fac nimic in legatura cu asta. Nu am avut niciodata o iubita si luna viitoare voi implini 18 ani. Totusi cred ca nu acesta este motivul pentru care disper. Nu pot nega ca acest lucru nu ma deranjeaza, dar sunt constient ca este si vina mea. Imi place sa cred ca sunt destul de selectiv..si nu imi pot imagina sa am o relatie cu cineva doar datorita atractiei. Nu pot sa fiu ipocrit si sa zic ca acest lucru nu este important, dar pentru mine conteaza cam maxim 35 %. Nu sunt o persoana antisociala. Ba din contra. Imi place sa ies in oras chiar daca nu o fac cat de mult mi-as dori datorita situatiei mele financiare. Nu ma deranjeaza deloc sa vorbesc cu persoane necunoscute dar totusi nu o fac, mi se pare cam aiurea sa te bagi in vorba cu cineva si sa incerci sa te imprietenesti cu el/ea cand nu aveti nici macar un prieten in comun.

2 răspunsuri:
| 340kll a răspuns:

As zice ca un psiholog ar fi de mare folos frate. Noi nu prea avem sfaturi pentru tine

| PiratulJeck a răspuns:

Mda. sentimentul ala de tristete care te cuprinde si te face sa te intrebi de ce tu... e cum sa zicem o perioada mai grea. capu sus, privirea dreapta unele lucrusi se rezolva de la sine..Bafta