| Robotzzzi a întrebat:

M-am saturat toate fetele si baietii striga dupa mine si isi bat joc ca sunt virgin la 20 ani.nu am vrut sa fac sex pana acum pentru ca nu am gasit persoana potrivita decat sa fac cu toate p. mai bine imi fac l.
Ce parere avetii?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde stiu toti baietii si fetele ca esti tu virgin?
Daca le-ai spus tu, de ce ai facut-o?
In cazul asta, nu este nimeni vinovat cand dai raportul celor de pe strada despre viata ta sexuala si problemele intime.
Daca nu vrei sa mai fii barfit, tine pentru tine problemele intime, asa cum ar face orice om normal si sanatos.

| Robotzzzi explică (pentru Violleta2022):

Nu le-am spus, ei tot zic ca si-o dat seama si etc...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Robotzzzi):

Nu exista nici o metoda de a afla daca esti sau nu virgin!
De afara nu se vede asta!
Probabil ca tu ai confirmat asta, prin tacere, ori ai pus capul in pamant...
Dar daca tu le spui ca nu mai esti virgin de vreun an de zile, ei tot nu au cum sa stie daca minti ori nu, atata vreme cat nu sstai cu ei la povesti si nu le spui nimic despre tine.

| Robotzzzi explică (pentru Violleta2022):

Isi bat joc cum fac oamenii in general si rad ca lumea e rea dar na ma supar in mine fara sa vreau...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Robotzzzi):

Nu mai fii fraier, pentru ca nu exista metode prin care sa se afle daca esti ori nu virgin.
Ar trebuii sa le spui ca viata ta intima nu-i priveste si ca esti un barbat serios si nu discuti intimitatile pe strada cum fac toti prostii.

| Freya1 a răspuns:

Asta inseamna atitudine bravo big grin

| Victor453 a răspuns:

Na atrage atentie la asa oameni prosti! invers esti bravo, deoarece nu iti este indiferent cu cine o faci, sau numai de dragul placerii, aceasta este un plus in tine, dar nu minus, de aceea fii calm, esti bravo!

| cyupaku a răspuns:

Scrie pe fruntea ta ca esti virgin? vezi ca vina este la tine puisorule

| CristianCristian99 a răspuns:

Nu este o problema asta de obicei unii baieti pot ajunge si la +20 sa fie virgini. Daca ar fi asa statisticile iti garantez eu un baiat la 20 virgin e ca o fata la 15 virgina, ca baiat ai mai putine oportunitati. Baietii pot trece si prin liceu fara sa se dezvirgineze dar fetele sunt minoritatea

Asa ca stai linistit doar cei de varsta ta sau mai tineri vor rade deoarece le creste stima de sine pentru ca tu nu ai facut-o pe tine nu are de ce sa te afecteze doar nu este un concurs