| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

M-am suparat cu prietena mea.Ne-am spus vorbe aiurea.Nu vrea sa ma ierte. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Buna! Poate ca ea este mai orgolioasa, dar daca chiar sunteti prietene atunci o sa va iertati reciproc. Mai lasa timpul sa treaca si poate o sa ii treaca si ei. Pana la urma si tu ai fost jignita de ea nu numai ea. Daca tot nu vrea sa va impacati, atunci poarta o discutie cu ea si spune-i tot ce ai pe suflet. bafta!

| adinaxD a răspuns:

Cred ca ea stie ca tu nu o sa renunti sa iti ceri scuze, si o tine tot asa(pe suparata)
eu zic sa ii zici asa: -uite, am fost prietene bune atat timp, si acum ne'am certat, eu zic sa ne impacam si sa uitam totul pentru ca stim reciproc ca ne'a luat valul atunci, deci te mai intreb o singura data : redevenim prietene? ma ierti? happy
Sper ca te'a ajutat! tongue

| DeeaCrissTina a răspuns:

Ai putea sa iti ceri scuze si sa te comporti frumos cu ea si sa ii zici ca ai gresit spunand vorbele alea.

| Katakimiku a răspuns:

Daca asa este ea, asta e...
Doar nu era sg. prietena a ta!
Sunt sigura ca mai ai rietene asa ca.fa-o geloasa, fa-te ca te intelegi mai bine cu alte fete decat te-ai inteles cu ea fa-ti o gasca mare si va vrea si ea sa faca parte din ea. Daca nu vrei sa faci asta fa-te ca nu iti pasa asa o sa vrea si mai mult sa fie prietenata ( adica nu o baga in seama cand ea iti vorbeste -> asta este ignorantza... fii indiferenta, poarta-te cu ea asa cum se poarta ea cu tine [cu indiferenta])