Tias sugera un ciobanesc german pentru ca boxeri is ff violenti daca nu stii sa-l dresezi
Da e o idee super. am un prieten care are.
daca vrei mai gandeste-te si la un cane corso, labrador sau visla.
labradorul se ataseaza mult de tine si are niste instincte de afectiune care s-ar putea sa te uimeasca.
cane corso, poate o sa crezi ca e prea mare, si visla ce sa zic e o minunatie de faptura.
sfatul meu e ca daca tot iti iei catel sa-l iei pui :* multa bafta, si lasa un mesaj dupa ce iti iei catzelu'
Boxerul este de talie medie, si este o rasa destul de activa. Este un caine loial si prietenos cu cunoscutii, si timid si rezervat cu strainii. Ai putea sa iti alegi si un beagle, dar e un caine de vanatoare si ai sa vezi cum se duc dupa fiecare miros de pe afara. Si boxerul este o alegere buna, nu sunt foarte costisitori, nu prea au probleme si nu necesita foarte multa ingrijire. De la mine e o alegere sa zicem de un 8+. Numai bine!
Eu am bishon maltez`! Imi tine companie cand sunt singura acasaa.:e foarte atasat stapanului Jucaus! Ptr apartamentt e bun :d! Potii sa iiti iei si un sharpei!
Buna boxerii sunt violenti si daca e prima oara cand ai caine atunci mai gandeste-te.
Bichonul este foarte dragut.Si in fond nu exista rase de caini pentru fete si rase de caini pentru baieti.
Sau vorba lui @L si un labrador ar fi o alegere destul de ok.
Si sa nu iti iei un Husky mai ales ca stai la apartament.
Sunt foarte activi si sunt rasfatati si au nevoie de o ingrijire speciala.Deci bichonul ramane varianta mea.Numai bine.
Eu ii ador sunt niste caini adorabili.Si nu necesita o ingrijire foarte mare(bine daca vrei sa-i lasi parul lung atunci da, trebuie sa ai mare grija). Bichonul mi se pare cel mai ok pentru apartament.
Boxer la bloc? Cred ca glumesti.Pe langa faptul ca are nevoie de miscare, lasa par in casa de-o sa te saturi de el.Iti spun din proprie experienta.