| Giulia97Anna a întrebat:

M-am tuns acum aproape 5 luni si parul mi-a crescut vreo 5-7 cm? E normal? Ca mie mi se pare ca nu mai creste.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este perfect normal!
Parul creste in medie 1-1.5cm/luna.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Mie mi-a crescut 15 cm intr-un an, deci e destul de normal.

| Giulia97Anna explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Da,eu nu m-ai am rabdare sa creasca.Ca era foarte ars si i-am luat toata arsura.Si era aproape de fund si acum ajunge cam pe sani asa.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Eu m-am dus la un coafor si aveam eu o freza misto pe care voiam sa mi-o faca si era o tanti artagoasa care a spus ca sunt prostii si ca e mai bine sa ma tund scurt. Pana sa spun ceva a bagat foarfeca in parul meu. In orice caz acum ca a crescut arata mai bine si imi place ca e mai cret ca inainte.

Eu cred ca o altoiam acolo! laughing la o frizerita i-am dat peste mana ca voia sa imi m-ai taie din breton(stii cat as asteptat sa imi creasca?)imi venea sa o calc in picioare laughing

Am stat 2 ore si am plans in perna.

Oh,God sad Mie la inceput imi placea noul look, dar dupa cateva zile imi parea rau dupa par.Cautam nu mai extensii pe Internet laughing.Dar chiar asa de mult ti-a luat din par? Cui pasa ca ti-a bagat foarfeca in par? Eu ma ridicam si ma certam cu ea! Trebuie sa respecti dorintele clientilor, nu?

Eu il aveam undeva la nivelul taliei si ea mi l-a taiat tip bob, iar eu fiind creata iti dai seama cu arata.

Dupa mine as fi purtat caciuli de alea Bad Hair Day toata viata.

Unele frizerite sunt nebune rau...

| Brigi1998 a răspuns:

Este normal, stai liniștită.