| dia_8663 a întrebat:

M-am uitat de curand la un film de groaza, iar acum ma cam sperii daca e intuneric si se aud zgomote(dar stiu ca nu e nimic ce-mi poate face rau) dar nu stiu cum sa fac sa nu imi mai fie frica. vreau niste sfaturi!

3 răspunsuri:
| buterfly a răspuns:

Draga Dia si eu sunt o amatoare a filmelor de groaza si intr-un timp ma speriam si eu din cauza ca ma uitam prea mult la acest gen de filme... Dar incearca sa te gandesti la ceva frumos sa ascuti muzica sau chiar sa te uiti la niste comedii big grin
Imi poti spune si mie la ce film te-ai uitat?big grin

Sper ca ti-am fost de ajutor!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema, daca ma uit la un film de groaza! De obicei daca imi este frica de intuneric, seara, folosesc o veioza! Incearca sa te gandescti la ceva frumos sau asculta niste muzica (Nu tare)! Cel mai important incearca sa eviti pe cat posibil sa te mai uiti la astfel de filme horror! Cum ai spus de asemenea si tu nu e nimeni care sa-ti faca rau! Nu stiu daca sfatul meu te ajuta prea mult... dar in orice caz, Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa te gandesti ca este doar un film, si nimic de acolo nu ti se poate intampla.Cu timpul o sa-ti dispara teama cand te vei uita la un film horror.Cand te mai uiti, invita pe cineva sa il vizionati impreuna si poate frica se transforma in placere.
Bafta!