| croissant a întrebat:

M-am văzut cu cineva azi, i-am scris că am ajuns acasă și că mă duc să fac baie dar nu prea e așa vorbăreț...
I-as mai scrie un noapte buna și dacă mâine nu îmi scrie nimic nu i-as mai scrie nici eu, însă îmi cam place dar nu simt că e reciproc, nu știu...

9 răspunsuri:
| gapb a răspuns:

In primul rand vezi daca e prea timid sau daca nu e interesat de tine, daca e prea timid poate are nevoie de timp sa se deschida in fata ta, conteaza si de cat timp va cunoasteti, daca nu e interesat de tine se va vedea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Un "noapte buna" e dragut, arata ca iti pasa de el.
Totusi, detalii precum "fac baie" sunt prea intime.

| siriusblack98 a răspuns:

A fost prima intalnire? Daca a fost prima intalnire si nu te baga in seama, sa stii ca nu prea i-a placut persoana ta. Probabil vrea sa iti arate treaba asta intr-un mod subtil ca sa nu suferi. Asa faceam si eu de regula cand eram mai tanar putin si ieseam cu o fata cu care nu aveam lucruri in comun sau nu simteam nici un fel de conexiune. Acum prefer sa-i zic direct in fata lucrurile astea si am terminat drama mai repede decat sa zica faptul ca sunt nesimtit ca-i raspund sec si scurt la mesaje. Sfat: stai de vorba cu el si intreaba-l direct daca vrea sa mai vorbiti si in ce directie vede el ca s-ar putea indrepta o eventuala relatie intre voi. Daca omul iti zice ca te vede maxim ca pe o amica/cunostinta si atat, ti-ai primit raspunsul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Jenant pentru o fata sa ceara explicatii "de ce" nu-i mai scrii.
Problema e ca daca tipul lasa sa treaca prea multe zile, posibil sa fiu ocupata la alta intalnire. Ma rog, fata sa fie ocupata.

| siriusblack98 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

De ce este jenant? Asta o spune doar cineva cu un ego foarte mare. Nu ti se pare si tie mai corect si mai logic decat sa astepte si sa se framante ca nu stie cum sta treaba intre ei doi, sa stea frumos de vorba cu el la o conversatie deschisa? Nu consideri si tu ca lucrurile trebuie lamurite din capul locului? Ca asa pierde timp si nervi degeaba.

Asteapta fata, dar daca tipul nu mai da nici un semn cu zilele, raspunsul e destul de clar. Nu e interesat de ea. Framantarile nu mai au rost.

Daca se trezeste cate unul sa ma caute dupa o saptamana, posibil sa fiu ocupata la alta intalnire. Thank you, next!

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai poate avea/are treaba. Sau poate nu a putut sa raspunda. Din moment ce te-ai vazut cu el si a decurs bine intalnirea, nu cred ca ar avea ceva de ascuns. Insa daca chiar vrei sa aflii mai multe, poti oricand sa vorbesti cu el despre aspectul asta. Adica daca tu esti de fel mai sociabila, ii poti transmite ce anume doresti de la el.
Noi barbatii suntem putin mai "ursuzi" la detalii in ceea ce priveste o relatie. Si chiar daca tu ii dai cu subinteles ceva, s-ar putea ca el sa nu isi dea seama de intentiile tale in cele mai multe cazuri. Si in cazurile de genul, daca vezi ca nu primesti un raspuns la nevoile tale, s-ar putea sa fie nevoie de ai spune in mod direct. Chiar daca ti se pare cam din topor.

| siriusblack98 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Eu zic ca nu e ok asa si iti zic si de ce. Se nimeresc doi oameni cu un ego mare si fiecare asteapta sa-i scrie celalalt ca sa vada daca este cazul sa-i dea inainte cu relatia sau nu. Iar atunci practic au pierdut amandoi. Iar cum mandria e mare in ziua de azi in cazul ambelor sexe, se distrug multe oportunitati de relatii care poate chiar ar merge bine pentru simplul fapt ca fiecare asteapta sa-l caute celalalt. Iar chestia cu "baiatul trebuie mereu sa faca primul pas" este ceva ce tine foarte mult de double standards in cazul feminismului. Adica femeile au luptat pentru drepturi egale dar nu si pentru obligatii egale. Nu mi se pare ca te faci de ras ca femeie pentru ca il intrebi direct cum sta treaba intre voi ca sa va lamuriti si sa nu mai pierdeti timpul aiurea asteptand dupa persoana nepotrivita.

Cand vine vorba de intalniri, astept o floare, astept sa plateasca el consumatia si astept sa dea un semn ca mai vrea sa ne vedem. E scenariu clasic de un barbat curteaza o femeie. Toata lumea intelege asta.
Nu are nici o legatura feminismul aici.

"Daca se nimeresc doi oameni cu un ego mare " 2 oameni cu ego mare oricum nu fac casa buna impreuna.

Si iti mai dau un argument ca nu are rost sa-l caute ea:
Daca tipul o cauta dupa o saptamana, ce fel de relatie crezi ca are el in minte? Nimic serios!
Asadar, asteptarea fetei are sens si ii cerne pe jucatori.

Daca ma placi, ma cauti, nu te joci cu mine.
Asa cum ma placi tu, ma plac si altii.
PS: nu sunt Marylin Monroe. Sunt departe de prototpitul femeilor fatale sau piti care apar pe sticla.
O fata frumoasa, educata, cu bun simt, are intotdeauna pretendenti.