Nu sunt baiat, dar sunt in masura sa raspund la intrebarea adresata de tine.Niciunui baiat nu ii place ca o fata sa fie artificiala. cEle preferate de ei sunt fetele simple, nemachiate foarte strident cu o timiditate in privirea lor .In niciun caz baietii nu se uita la machiajul fetelor
Haha, imi place username-ul
Heheh
"Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place" asa e un proverb romanesc, dar o fata naturala sa spun asa e mai frumoasa ca una machiata toata ziua si cea machiata cand va fi mai batrana sau cand va fi fara machiaj va arata urat de tot pe langa cea naturala nu.
In mod sigur la majoritatea covarsitoare a baietilor le plac fetele naturale, nefalsificate.
100% una naturala cat se poate de naturala fundita plss
nici putin machiaj nu strica dar nu imediat ce te trezesti sau daca iesi putin din casa de ex sa iei paine sau ceva,,,, nu poti iesi nemachiata
Eu la 18 ani ai mei prefer una naturala fara machiaj . Personal cred ca cele care se machiaza exagerat sunt lipsite de ...hmmm,cum sa zic, caracter! . Desigur depinde de gusturi No offence fetelor care adora machiajul, e doar o parere.
Depinde de caracter eu prefer fetele fara machiaj deocamdata...Si la fel cum a spus Kavinski No offence fetelor
Eu unu prefer fetele naturale fara mult macheas sau chiar deloc pentru ca numa atunci se vede adevarata frumusete...scuze pentru fetele care adora macheajul ii doar o parere
Imi place una naturala poate cind mergem undeva cu machiaj dar nu prea mult... poate rujul tot timpul ( daca este considerat machiaj nu stiu )
Machiajul este si el bun dar pana la un punct, daca se exagereaza ajuni sa arati ca o "sorcova".
Daca se machiaza zi de zi exagerat inseamna ca are multe defecte de acoperit cu machiaj deci clar nu vreau sa ma trezesc dimineata alaturi de o astfel de persoana
Nu sunt baiat sunt fata. Eu vreau sa raspund la intrebarea si chiar daca sunt fata si nu baiat. Mie imi place sa ma machiez zi de zi. De aia sunt foarte pasionata de machiaj. Si dintre fata naturala fara machiaj sauuna care se machiaza zi de zi exagerat aleg si imi place mai mult una care se machiaza zi de zi exagerat. Dar totusi fetele raman mai frumoase naturale. Dar mie imi place sa ma machiez zi de zi.
EU prefer modelul natural de fete dar nu incurca si un pic de machiaj!
CityOfSatan întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: