| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a întrebat:

Ma aflu in perioada acea perioada nesigura - adolescenta. am 16 ani si ma simt singura. nu am avut niciodata un prieten ( iubit) si am ajuns sa tanjesc dupa o singura si simpla imbratisarea din partea cuiva de sex opus mie laughing. Ma consider o persoana destul de frumoasa insA mai deloc atragatoare, feminina...sa fie asta motivul pentrucare sunt forever alone? laughing) baieti, sunteti niste fiinte greu de citit...am aprecia daca ne ati spune de ce fel de fete va simtiti atrasi. sunt sigura ca veti spune ca nu ar trebui sa ne schimbam..am auzit asta de 1000 de ori. as aprecia daca a ti da exemple cat de cat concrete. big grin

7 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

Vezi un băiat, te duci la el şi îl priveşti în ochi fără să îţi muţi privirea.
Şi îl întrebi dacă vrea să vă îmbrăţişaţi.
Dacă te refuză te duci la altu.

Nu ai nevoie de nici o atracţie.

| rap4us a răspuns:

Cand o fata se combina cu un baiat si fata intreaba...
"De ce m-ai ales pe mine din atatea"
Si baiatul spune motive (reale sau false) printre care si frumusetea si in timp ce ii vorbeste el de fapt se uita la sani si zice:
"Mama ce bucata"
Fara suparare, dar cam asta e mentalitate noastra laughing
Te-ai intrebat vreodata de ce atunci cand 2 se saruta, baiatul vrea sa ii puna mana pe fund fetei si fata evita?

| Hevnoraak a răspuns:

Forever alone, pe dracu.
Ai o viață întreagă la dispoziție, nu cred că realizezi cât timp mai ai să te bucuri, să găsești plăcerile vieți.Personal nu am știut ce caut la o fată dar,am realizat că nu mă interesează trupul,mă înteresează sufletul,felul de-a fi,felul de a aborda o situație,de se comporta, mă atrage naivitatea. Băieți în mare parte caută femei ușor de cucerit ca să nu piardă timp, preferă să aibă o fată langă ei chiar dacă nu o iubesc.
Nu dispera, timpul tău va veni, vei găsi pe cineva care te va face fericită dar trebuie să ai răbdare și să fi atentă la semne.

| SerafimHD a răspuns:

Ca sa nu iti spun ca nu trebuie sa te schimbi o sa iti spun sa iti schimbi modul de abordare nu trebuie sa astepti pe nimeni va veni cand va fi vremea!

| SageKid a răspuns:

Eu ma simt atras de brunete,conteaza mult sa se comporte NATURAL(fara fite,expresii gen:woooau fataaaa,ce ti-aaai luaaat-pe bune,noi barbatii detestam astastraight face),neaparat sa aiba simtul umorului bine dezvoltat(eu sunt foarte glumet din fire...), sa stie si cand sa fie serioasa, si mai ales, sa fie asa un pic nebunalaughing, sa ma ia prin surprindere.Si la fizicul unei fete eu personal apreciez cel mai mult chipul, daca o fata sa zicem e,, dotata'' bine, dar mie mi se pare ca nu e draguta la fata, nu-mi place de ea.Mai ai intrebaribig grin?

| val18 a răspuns:

Pararile sunt impartite, unii prefera fetele intr-un fel altii in alt fel. nu stiu cu ce te-ar putea ajuta pe tine faptul ca 10 baieti iti spun cum sau cu ce le-ar atrage la o fata! ti-a placut vreodata de un baiat si iai sp? iai propus sa fint impreuna?

| BleahBluh a răspuns:

Si din nou o sa fim numiti perversi/nesimtiti/porci si restul pentru ca ehh noi suntem de vina mai mereu si ne e mintea doar la sanii si curul unei fete laughing presimt ca 70% din mesajele ce vor fi puse aici de fete la asta se va rezuma.