| Biancabiibiii a întrebat:

Ma aflu intr-o situatie complicata si dezamagitoare pentru mine! Nu demult am cunoscut un baiat care imi dadea semnale ca ma place, dar in acelasi timp am observat si simteam ca mai place o alta fata, el e mai rusinos, adica roseste tot timpul cand ne vedem! La intoarcerea mea la camin, atat el cat si cealalalta fata s-au intors mai devreme deoarece amandoi lucreaza..si eu cand am venit am aflat de la cineva ca ar fi impreuna, si cand m-am cazat l-am observat ciudat, ma evita! Intr-o seara i-am vazut intr-adevar se pregateau sa iese in oras, nu o tinea de mana dar cand m-a vazut a lasat-o in fata, vrand cumva sa ascunda de mine ca ar fi impreuna? Acum suntem toti 3 pe acelasi etaj dar nu ne-am mai vazut eu i-am dat anumite semnale ca il plac, dar mi-a luat-o fata aceasta inainte, adica l-am intrebat daca ma vede ca pe o potentiala iubita dar el mi-a raspuns ca ma vede ca e mai rusinos si ca nu ar vrea sa inceapa o relatie de acum cu o fata pentru ca lucreaza, el fiind mai mult plecat in deplasari cu serviciul! O parere de a voastra m-ar ajuta foarte mult! Multumesc

Răspuns Câştigător
| hädÿsë a răspuns:

Hei. happy
Din moment ce l-ai vazut cu acea fata, Si ai auzit ca ar fi impreuna, este clar happy.
Probabil ii este teama sa iti recunoasca ce este intre el si acea fata, pentru a nu te rani, facand pe " timidul ".
Dai pace, lasa-l pe el sa te caute daca chiar este interesat de tine, nu ii mai da semne ca te-ar mai interesa pentru ca asta ar insemna sa ii dai motive sa creada ca esti topita dupa el happy.

Bafta!

0 răspunsuri: