Cere ajutorul unui psiholog. Incearca sa iti petreci timpul din ce in ce mai mult pe activitatile care ti-e iti plac si iti dau o stare de bine, nu te uita in trecut. Trecutul nu se intoarce, daca te uiti in trecut iti faci rau tie singura, iti distrugi starea de bine. Incepe sa citesti biblia, acolo vei gasi raspunsurile adevarate. Nu baga in seama persoanele care iti vor raul. Fii calma si disciplinata in incidentele si problemele din viata de zi cu zi. Nu te enerva si nu te mai supara pe tatal si bunica ta, simplu. Nu i baga in seama. Asta le va da dovada ca tu te-ai maturizat si ca poti gestiona situatiile. Apeleaza la Telefonul verde pentru suport social la numarul 0.800.070.030, acolo te pot ajuta oameni si sa discuti cu ei despre viata ta sociala, sa gasesti solutii potrivite.
Incearca sa stai cat mai departe de bunica si de tatal tau daca vezi ca situatia devine din ce in ce mai rea, totul este din cauza narcisismului. Probabil ca ei au avut o copilarie grea si pricep ca si tu trebuie sa treci prin ce au trecut si eu. Dar daca eu as fi parinte, nu as gandi asa. Si mama mea a fost la fel. Dar s-a schimbat dupa ce am plecat din casa si am lasat-o singura cu toate chestiile pe cap. I-am blocat numarul si m-am mutat pe o perioada de 1 luna la un prieten. Sper ca team putut ajuta si iti urez o zi frumoasa fara incidente.
Legat că de faptul că ești grasă nu are nici o relevanță în faza cum că nu îți poți face un iubit, nu ai dat de persoana potrivită. BAC-ul trebuie să îl dai neapărat, altfel șansele tale să te angajezi undeva sunt aproape 0, la asta trebuie să te gândești, știu că depresia te poate da peste cap, dar dacă tot amâni va trece timpul și va fi mai rău. Nu contează că nu știi să gătești sau să speli, oricând te poți apuca să înveți, sunt o grămadă de tutoriale.
Daca te intereseaza parerea altora pleci deja cu stangul! Asta este gradul nostru de cultura si civilizatie! Noi ne uitam dupa toale, telefon si marca masinii! Pe partea de call-center NO WAY, deja starea ta psihică e una fragila asta iti mai lipseste sa iti toace toti nebunii nervii pe la job-ul ala! Pe partea de actor de voce poti gasi pe site-uri de freelancing internationale *( in Romania slab si rar ) slab financiar ma refer!
Un loc de munca te poate deconecta de gândurile negative. Daca ești interesata, suna la 0786 329 505.Lucrezi de acasa când vrei și cât vrei.