| adriana97_5200 a întrebat:

Ma ajuta cineva... vreau sa-mi fac parul cret(putin) dar fara sa folosesc ceva de genul placii... dau fundasad

Răspuns Câştigător
| Căpşunnă a răspuns:

Buna daca nu vrei sa te fac cu placa te poti face
1) iei o perie rotunda si ondulezi pe parul ud sau stropit cu apa si cu feonul il usuci
2) dupa ce te speli sau te stropesti iti iei un elastic si il inpletesti / sau il prinzi intru fel de coc in caz ca folosesti mai multe elastice se va incretii mai mult
3)il uzi stropesti ect si il tapetezi cu pieptanul
SPER CA TE-AM AJUTAT FUNDITA TE ROOGG

5 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

dupa ce faci baie (de preferabil seara) impleteste-ti parul (dar in codite mai maule si subtiri, asa e mai cret) si lasa-l asa pina dimineata, cind te vei trezi cu el cret love struck si, sper ca ti-ai dat seama, parul trebuie impletit cind e ud

| SunnyFlame a răspuns:

Dupa ce faci dus pune spuma pe el

| deea_1687 a răspuns:

Buna! daca vrei sa ti faci parul cret fara placa sau indulator ti-l poti impleti cand tie ud si se rezolvabatting eyelashes.sau ti-l poti pune pe moatzetonguehee hee

| deea_1687 a răspuns:

Buna daca vrei sa ti-l faci cret fara placa sau indulator ti-l poti impleti cand tie parul ud il lasi cateva ore si se rezolva sau til pui pe moatzehee heetongue

| anyb96 a răspuns:

(Dupa baie cind parul e ud)daca ai ceva material care nu'ti trebuie', upe cu lungimea de vreo 10 cm si latimea de vreo 3 cm.si gatesti si ceva hirtie(nu igienica big grinbig grin)cam de vreo 5x5 cm
Apoi invelesti hirtia inprejurul lentei, ia-l suvita o rasucesti pe hirtie, apoi legi lenta strins...lasi pina la uscarea completa a parului, scoti lentele si piepteni putin parul. Voila tongue
100 % merge 'cause au incercat mai multe fete, si eu desigur, si e mai bine ca cu placa tongue parca'i asa de la naturabig grin

Funda Please