Pai eu zic ca el este foarte confuz ...si inainte sa-i moara tatal era la fel. cred ca mai mult vroia sa se distreze. acum ii pare rau ca s`a despartzit de tine dar nu vrea sa treaca peste orgoliul lui si sa recunoasca lucrul asta.
eu zic ca daca o sa te impaci cu el vei avea numai de suferit.
daca totusi esti dispusa sa-ti asumi riscul asta incearca sa fii langa el mai ales acum cand are nevoie de cineva ...de un umar pe care sa planga, de cineva care sa-l asculte. isi va da seama ca u chiar il iubesti si se va impaca cu tine, dar sunt de parere ca peste ceva vreme el va uita cine a fost langa el si asta te va durea foarte tare
Deci.in primul rand i-a murit tatal.chestia asta e serioasa.si are nevoie de oricine sa-i aline durerea. da-i timp fiindca nu poate migra de la o stare aiurea la o stare de fericire cu tine. Spune-i ca esti langa el orice ar fi
Du-te la el si spune-i tot ce simti si zii ca desi esti la vatrsata asta il iubesti si nu il poti uita. spune-i tot ce simtio pentru el si poate poate va iesi ceva. te rog nu-ti pierde speranta. apropo cati ani ai?