| Kimberly1996 a întrebat:

Ma ajutati sa.i scriu si eu o scrisoare lui taticul meu prin care sa-i fac sa inteleaga ca am 17 ani si ca nu trebuie sa ma fiu in casa la ora zece jumatate, ca am crescut si stiu sa am grija fe mine... eu una incerc mereu sa vorbesc cu el dar nimic..multumesc anticipat :*

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Poti sa te protejezi scumpo? la 17 ani? sunt femei la 25 de ani care nu au curaj sa iasa noaptea afara din casahappyEu ca barbat si tot imi pun semne de intrebari,si ma uit dubios la toti care trec pe langa mine,generatiile care sunt acum nu e de joaca,face petec imediat in tine.(bine tu esti fata/femeie) nu am motive sa te mint, sau chestii tresti, sunt vremuri grele in care sa cresti un copil, mai ales o fatahappy mie mi-a zis tata un lucru ca si eu la fel ii ziceam cand eram pe la 16 ani, ca abia astept sa fac 18 ani sa fac ce vreau. Mi-a spus doar atat " Cea mai grea meserie din lume,e sa fi parinte,pana am sa mor am sa iti duc grija,mereu cand am sa ma scol de la masa ma voi gandi la tine daca tu ai mancat " si multe altele. Eu nu sunt parinte, nu am familie, insa ma pun in locul lui, si il inteleg. Asa stresant cum e si etc.Inca ceva poti ajunge la trafic de carne vie daca nu esti atenta, astea se cauta de 16 - 18 ani,ca pe restul nu prea le poate prosti,asta e varsta la care nu sti incotro sa o iei,asa suntem toti happy pana ne luam zboru,vedem unde traim,si cunoastem persoane, vedem cum e viata... stie el de ce iti spune ca la 10 sa fi in casa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc, dar ce anume poti face afara dupa ora 22, 30? Fiecare considera ca poate avea grija de el insusi, pana in momentul in care intervine neprevazutul si incepe sa scanceasca. Vrea sa te protejeze, pentru ca el stie ca pot aparea situatii la care tu nu te astepti si nu poti reactiona.

| Zebster a răspuns:

Buna Kimberly1996, nu cred ca este nevoie de o scrisoare, de ce nu incerci sa porti o discutie intre 4 ochi sau chiar 6 ochi (impreuna cu el si mama ta) si sa incerci sa le spui exact ce doresti, incearca sa le ceri jumatatea de ora in plus ( banuiesc ca e nevoie de mai mult de jumatate de ora) da pentru inceput chiar si 10 minute in plus sunt bune, castiga'le increderea, la 17 ani esti o adolescenta care isi traieste viata din plin sau isi doreste asta (iti doresti sa faci atat de multe incat le'ai incerca pe toate deodata, asa este adolescenta, consider eu ) de aceea tata'l tau, ca oricare altul, iti impune o ora anume de a fi acasa, pentru ca te iubeste si ca te protejeaza.