| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Ma atasez greu de oameni. Oamenii ma evita, cu familia ce mai discut in rest simt ca nu exist

Răspuns Câştigător
| MrWZJ a răspuns:

*pocnindu-mi degetele*
Oh, de cand am asteptat o intrebare atat de buna precum asta!

Eu nu ma atasez deloc.
Am spus asta tuturor prietenelor mele pana acum si nici una nu a parut sa fie afectata, deoarece spunandu-le motivele, m-au inteles.

Care sunt motivele?
In primul rand, nimanui nu-i pasa. Gandeste-te la cea mai buna perioada din viata ta. Perfect! Gandeste-te la cei din acea perioada care se simteau singuri sau la care atunci cand te gandesti, te intristezi putin. Nu voiai sa iesi din starea aia buna a ta, vorbind cu ei. Nu trebuie sa-mi confirmi, stiu!
Problema este ca nimic nu este permanent cand vine vorba de aceste stari.

"Si asta o sa treaca!" - este o expresie de pe vremuri care este valabila si cand esti trist, dar si cand esti fericit

In al doilea rand, chiar daca nu-mi pasa, asta nu inseamna ca trebuia sa ma comport intr-un mod ciudat, anti-social, ba din contra. Daca vreau sa te ajut, te ajut. Daca meriti respectul meu, te respect. Daca vreau si pot sa platesc absolut orice intr-o relatie, o fac. Si tot asa! Dar NICIODATA sa nu ai asteptari de la mine.

Am vrut sa mai scriu si al 3-lea si al 4-lea punct, dar este suficient ca ma indepartez de la intrebare.

O sa-ti dau niste sfaturi ce sa faci sa nu te mai simti asa:

1. Intelege ca nimanui nu-i pasa! Lucru care face sa se ajunga la punctul 2.
2. Sa nu ai asteptari! Shit happens. Prietena te lasa, ramai fara job, ai un deces in familie si nu vrei sa vorbesti sau sa dai explicatii nimanui etc.
3. Concentreaza-te pe partile pozitive, atunci cand incepi sa te intelegi cu cineva, incepe sa construiesti de acolo. 1% pe zi. Dar stii ce se zice, 1 > 0!
4. Treaba cu evitatul nu are legatura cu atasatul, crede-ma.
Aveam o iubita acum ceva timp care mi-a spus ca "Esti genul ala de baiat de care nu m-as putea atasa."
Intr-un fel m-am simtit prost, ca nu intelegeam, dar totodata m-am simtit si bine, deoarece asta imi doream. Sa nu se ataseze, dar totusi sa iesim si sa ne petrecem timpul impreuna!

Ma opresc aici ca ma tot cheama lumea la masa!
Sper ca te-am putut ajuta si daca mai ai intrebari, nu ezita sa le lasi in comentarii! :D

O zi buna!
Mr WZJ

Răspuns utilizator avertizat
| MrWZJ a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Multumesc! big grin

3 răspunsuri:
| Arii2 a răspuns:

Poti sa te inscrii la voluntariat.