| LucianaaaX a întrebat:

Ma atasez repede de persoane. Iar de obicei sunt ranita de ele si sufar destul de mult.Cum pot fi mai nepasatoare?

5 răspunsuri:
| roocsy_7763 a răspuns:

Fi indiferenta si nu te vor mai rani, pentru ca toti vor incerca sa ajunga la tine in felul asta happy fundita?! :X

| master_3159 a răspuns:

Salut.Adica pui tot la suflet, fiecare persoana noua din viata ta iti pui increderea in ea intr-un fel iti place de ea (adica place la modul de a simpatiza pe cineva doar ca amic/a), daca esti indiferenta nu stii ce ai putea pierde deci un sfat ar fi sa ai grija in cine, cerceteaza acea persoane vezi daca chiar merita sa faci asta pentru ea, uitate daca si ea face la fel cu tine.Nu garantez ca iti este de ajutor raspunsul meu dar gandeste-te mai bine daca viitoate cand iti alegi prieteni.Mult noroc si ai grija de tine.

| X a răspuns:

Crede-ma nu incerca asta...eu ma chinui sa nu fiu indiferent si de fiecare data cand sunt indiferent ranesc pe cineva chiar fara sa vreau deci ramai la stilu tau!

| Razvan a răspuns:

Nu e bine sa investesti sentimente in cineva pana nu il testezi. Testeaza-i increderea, solidaritatea, toleranta, altursimul.Si abia apoi daca se dovedeste a trece testele numeste-l prietenwinking
Nu e bine sa fi nepasatoare. Din proprie experienta iti zic, indiferenta poate parea buna dar te face un om de gheata daca o folosesti prea mult timp

| mickadou a răspuns:

Stiu cum este si eu ma atasez repede de oameni si sunt ranita. Eu nu iti dau nici un sfat ci iti sunt doar alaturi.